Spraktest

Det finns en anledning till spraktest for nyanlanda. En mycket bra och omtanksam anledning... For individ, for sjalvkanska, for egen vinning och for social samt samhallets vinning.
Jag vet vad jag ska rosta pa!

Trogna

Ah, sota ni! Vad trogna ni ar mig trots att jag inte skriver varken ofta eller langa inlagg! Tack, det varmer ett redan solvarmt hjarta! hahaha

Har jag namnt anlednigen till mina fa inlagg¿ Kanske, gor det igen. Min handvaska med dator blev stulen pa flygplatsen. Sjalvklarf fanns pass pengar, kontokort, kamera... ja livets alla nodvasndigheter dari ocksa. Suck! Vilken idiot gar omkring pa flygplatser sena vardagskvallar och snor barnfamiljers handbagage, och varfor?? Idiot! Man blir sa satans less pa dessa fruktansvarda manniskor. Hur kan de berattiga att sno nagans vaska? Hur kan de se sig sjalva som mer vardiga av min vaska en an mig? Ar det pengar de ar ute efter sa rana mig pa de pengar jag har men ta fa fan inte mina bebisbilder! Jag kanner i skrivandets stund att jag skrivit detta forr men va fasiken det tals verkligen att upprepas! IDIOTER!

Det verkar som om vindarna har vant i La Manga. Nu har vi forarats med sol, sol och ater sol i flera dagar. Temperaturen visar ovedr 20 och himmlen ar bla. Ja, vi trivs, hur har ni det?

Adios!

By the way, jag hade en kort dialog med en herre i affaren igar, pa spanska...

Snabbt

Skit ocksa! Jag hinner aldrig skriva! Idag bar det at till Torrevieja en svang. Fortfarande kallt och blasigt, antar att gud straffar somliga pa en gang... Bara for att jag "skrot" om det varma fina vadret...


Ja ja, Adios!

Blasigt

Usch idag blaser det! Ar just hemkomna efter en picknick pa La Mangas spets. Hav fran bada sidorna. Tufft men kallt!

Hola!

Nu e vi har! Vi ar instalerade i huset och i den narmsta omgivningen. Huset ligger tva min fran innanhavet Mar Menor och 5 min fran Medelhavet, ja man skulle kunna ha det samre! Jag sitter vid en lanedator och det ar mycket att gora sa detta far bli ett kort hejinlagg. Jag aterkommer!


RSS 2.0