44-14

Från 44 besökare till 14... Jag drar slutsatsen att min blogg inte är lika spännande när jag inte mobilbloggar... :-) Sant?

Attans bananer!




Se hela bilden



Ibland är det så svårt för mig att strukturera min dag. Det är som att allt måste göras och inget blir gjort. Fruktansvärt!

Min man, ibland blir det lite suddigt...

Se hela bildenMin fantastiska man, han ser inte dåligt och behöver absolut inte glasögon, ja förrutom när han läser då förståss. Att han inte vill köra bil när det är mörkt ute eller regnar hör inte hit, för dåligt ser han inte och glasögon behöver han absolut inte.Se hela bilden

Men, när han läser, ja då kan han tycka att det är lämpligt med ett par. Så igår kväll när jag kröp ner låg han redan där och läste. Jag kröp under täcket och nära och började skratta. Ibland är min man subtilt rolig, men igår kväll förstod han inte vad jag menade, alls. Jag skrattade ännu mer och frågade om boken var bra och om han såg vad som stod. Nja blev svaret, det e lite suddigt... Hmm, kan det vara för att du saknar glas i glasögonen?! han tog av sig dem och tittade och kände, Det kan vara därför...

Se hela bildenSå, på fullaste allvar hade han läst några sidor i boken, upplevt att bokstäverna var lite suddiga men absolut inte märkt att glasögonen saknade glas!

Såklart att han inte behöver ett par nya och han behöver dem absolut inte i vardagen, hur kan man ens föreslå det? :-) Se hela bilden


Brrr...

Nu mina vänner e den här, hösten. Det är kallt, lite isande. Ja ha, vi som varit i värmen sedan februari borde vara rustade med tillräckligt mycket sol för att ta oss igenom denna vinter men icke. Tror faktiskt att det haft motsatt effekt. Redan nu, första kalla dagen, längtar jag bort. Åh, jag vill inte klä på mig tjocka jackor, jag vill inte frysa om fingrarna, bli kall om tårna och få själen nerfrusen. Åh, jag vill verkligen inte.

Jag är uppväxt med fjällen. Skidåkning flera gånger per termin och jag måste verkligen säga att det är med ljusa minnen som jag ser tillbaka på den tiden så egentligen är min nyfunna vinterskräck helt obefogad. Kanske har den kommit krypandes med barnen. Gud så jobbigt det är att klä på dem varje dag, flera gånger per dag, för att ens kunna gå ut. Sockar, vantar, kragar, tjocka skor, overatt, mössa. skrik, grin, varmt, kallt väntan. Två töser som vill ut, nunu och mitt i allt - Mamma, jag har bajsat... kanske har skräcken kommit med dem.

Tror dock att de inte har endast med töserna att göra, tror faktiskt att åldern också¨spelar in. :-) Jag har blivit så gammal! Jaa gillar helt enkelt inte vissa saker längre. Jag gillar inte att frysa, ens på bekostnad av en snögubbe. Jag gillar inte att åka karusell, jag mår illa. Faktiskt mår jag illa av att till och med gunga!

Konstaterat. 30 är en magisk gräns...

Mamma, änkar dig!


Min fina stora tös säger numera, helt spontant (jag kan ha forserat fram det förut :-)) mamma, "änkar dig"" Det värmer ett mammahjärta. Eller ja, mer än värmer, det är förmodligen bet bästa som finns!

Söta Meloa!

Jag blev omnämnd på Meloas blogg häromdagen och har efter det fått en besöksstatistik som skjutit i höjden! Kul!
Mina nya läsare, jag är ledsen att ni tittar in just nu, jag är sjuk och min mobil likaså! Mobilbloggande är min grej och nu är min kära på lagning... Själv ligger jag i något influensaliknande så mången kreativ stund framför datorn finnes icke. Attans!

Men snart, när vi båda är hela och friska igen, ja mobilen och jag alltså, då kan ni vänta er mumma! ;-)

Sjuk!

Jag är sjuk! Det händer sällan men nu är jag det! Förkyld, ont i leder, ont i bihålor... uschligt!

Nu är den här!!!!!



Nu är hela Lolakollektionen här, hemma hos mig! jajaja! Den är, på riktigt, jättefin. Boka, boka, boka, boka! :-)

Så viktigt att tänka på


Det plingade till på MSN och det var carin med en länk till youtube. vanligtvis brukar jag inte titta på sånna länkar men nu gjorde jag det och jag är väldigt glad för det.

http://www.youtube.com/watch?v=Gc4HGQHgeFE


Jag är glad för buskapet, för retoriken och för känslan den bjöd på. Totta och ta med i din dag idag.

Kram!


The answer...



Svaret, på reklamen. Den kalla, rykande, skräckfilmadoftande reklamen.

LG tvättmaskin.

Jaha. Antiklimax och oförståligt. Va?! LG tvättmaskin? Inte en ny kriminalserie med dränkta människor? Va?! LG tvättmaskin? Jaha. Men va? Hur tänkte de? Bada med kläderna eller dödligt rena?...

Jag vet inte, vet du?

I reklamens tecken

  

Ok, säg att du kör 50, 70 eller 90. Du håller koll på övriga i trafiken och ditt fordon. Längs vägkanten och i mittenfåran, om en sådan finns, står just nu mängder med valaffischer. Tanknen, antar jag, är att bilisterna skall kunna se ett enkelt budskap som är lätt och snabbt att ta in.

Kristdemokraterna ( inget ont om partiet) har 10 olika budskap alla i samma stil och färg. Här känner jag att jag egentligen inte behöver utvekla min tanke men eftersom jag i tidigare inlägg just konstaterat att vi alla inte tänker lika så utvecklar jag. Svart bakgrund. En gubbe i svart kostym. Text som är skuggad vit eller ännu sämre, bara har konturerna i vitt... När du sitter där du sitter måste du säkedrt konsentrera dig en smula för att se vad det står, eller hur?! Tänk då att du kör förbi skylten i 90km/h! Just det, du ser ingenting, uppfattar ingenting, har alltså inte fått något budskap ej heller blivit berörd. Loggans finns ej på dessa bilder, tack och lov gör den det på affischerna längs vägen. Liten och nästan osynlig, för blått på svart är ingen hit (!) men den finns där.


Summa av mumma. Hen hel hög med pengar på framställan, från tanke till affisch. Vem var det som "tänkte" och HUR?

Vill du veta vad Kristdemokraterna menar och vill så kollar du in deras hemsida såklart. För veta, det vill du så att du kan rösta 19e september.

Reklam

Bilder säger mer än tusen ord... ja, det har ni säkert hört och visst är det så. Ljus, färg, ställning och vinklar "talar om" för oss vad bilden menar. Det konnoterar. Med det sagt så blir kunskapen om detta oerhört vilktigt, ja faktiskt livsviktigt för att kunna producera en slagkraftis och bra bild. En bild som talar. Om man nu producerar en bild och ändock vill lägga till språk eller förtydliga budskapet med avsändaren ja då blir det ju avgörande att de tu håller ihop, Att buskapen lyfter varandra.

Du som känner mig förstår att jag sett en reklam som ej hållit måtten och som därmed retar gallfeber på mig. Faktiskt, jag blir riktigt provocerad. Varför i hela friden väljer man att betala pegar för något som är så urbota dumt. Vem är det som ej kan sitt jobb?

Jag börjar från början, med en beskrivning av reklamen, så får vi se vad du tror.

Tänk dig ett kalt badrum. Färgerna går i mörkblå, nästan lite svart. Det står ett vitt badkar i vänstra hörnet och en tvättmaskin i det högra. Ur bild men framför badkaret står en tv riktad mot just själva karet. I badkaret ligger ett par i vattnet. Han framför, hon bakom. Han blöt i håret och med nästan uppspärrade ögon. Det ryker av ånga i badrummet...

Nu, vad tror du reklamen handlar om? Eller mer, var skulle du av beskrivningen gissa?


Let me know!


 

Det gäller att utnyttja solen.

img_1089 (MMS)

Det gäller att utnyttja solen.


Hela dagen idag har gått i Lisa och Björns...

img_1079 (MMS)

Hela dagen idag har gått i Lisa och Björns tecken. Idag blev de fru och man. Stort. Fantastikt fint, jag blev rörd till tårar  vid flera tillfällen. Vacker vigsel, fin festlokal och framför allt otroligt trevliga människor och rolig fest!


Besökte Mamsell K idag och det bidrog till...

img_1072 (MMS)

Besökte Mamsell K idag och det bidrog till en lykta att önska sig från tomten:-) Jag hoppas verkligen att jag varit snäll i år!


Världens bästa glassmaffia!

img_1073 (MMS)

Världens bästa glassmaffia!


Mäh!

Jag har bloggat idag, från mobilen. Ser dock nu att det inte fungerat!! F*#%" också! varför ska det hela tiden krångla för mig? Jag är utan tvekan förföljd av teknikdjävulen. Utan tvekan!

Tips

Ett litet naggande gott pysseltips. Nu har panduros höstkatalog kommit! För dig som inte har tittat i den på länge eller alls, gör det! Du kommer att bli glatt överraskad samt känna att det kliar i pysselfingrarna. Det finns så mycket finst som är så enkelt att göra!

Styrelsemöte

Är just hemkommern från föreningens styrelsemöte. Det gick ganska snabbt idag och jag upplever att vi är inne på ett bra spår och är en juste grupp. Eftersom information är min grej så har nyhetsbrev upprättats och alla protokoll scannats och organiserats. Det tyker jag känns bra.

En undran. När slutar man förundras över människor? Det är helt otroligt hur konstiga endel är... och fega... Gud så jag hoppas att jag alltid ifrågasättter mitt eget beteende så att jag har möjlighet att utvecklas. Hela livet.

Hur gör ni? Hur får ni perspektiv på eget handlande? Hur utvecklar och förbättrar ni ert beteende?


Skralt

Idag har det varit skralt med inlägg... Sorry! Jag har helt enkelt inte haft något smart att säga :-)

Tipsar om fina nya ljus hos IKEA. Lönsboda doftljus i tre olika färger och dofter. Jättefina tillsammans! 39:-

LÖNSBODA Doftljus i glas ljusrosa Höjd: 13 cm  LÖNSBODA Doftljus i glas ljusgrön Höjd: 13 cm  LÖNSBODA Doftljus i glas ljuslila Höjd: 13 cm

Note to self and to everybody else...


Ha snygga, eller i alla fall hyffsast snygga underkläder på när kiropraktorn besöks!!

Om jag hade tänkt ett steg till hade jag inte behövt skämmas ögonen ur mig idag men allt kan inte alltid gå rätt till... Kiropraktorn fick sig ett besök idag för att ställa min rygg till rätta. Förmodligen har jag burit för mycket, eller i alla fall för tungt under en för lång tid. Ja ja, snart e det fixat, lite Voltaren och något besök till och jag kommer vara som ny.

Men, underkläderna. Jag kommer in på undersökningsrummet och blir ombedd att sitta ner. Vi pratar var och varför jag har ont innan han säger att det är dags för undersökning. -Du kan klä av dig kläderna och lägga dem på stolen där, säger han.  Jag reser mig och går dit, tar av mig skorna, det långa halsbandet och tunikan. Nu har jag linne och taights på mig. Tänker att han kan väl klämma och känna igenom det... Icke! Linnet ocskå, säger kiropraktorn och byxorna.

...ahhh...tänker jag, det finns ingen utväg. Ska jag gå därifrån? Hur skulle det gå till? Bara ta min väska, skor och tunika och gå? Vad ska jag säga? Ska jag boka en ny tid eller skylla på något? Nej, vilket trams. Jag får klä av mig helt enkelt.

Utan linne och byxor står jag där i ett par utslitna trosor, turkosa med gula kantband och texten Honey skrivet över baken... Köpta som ett skämt för si sådär 7år sedan men som sedan har fått "hänga med". Ny BH förvisso men hudfärgad och utan axelband. Ej praktiskt när man skall ligga på en bänk och bli ihopvikt fram och tillbaka... Den hamnar liksom lite snett. Ja, så, note to self and to everybody else; använd snygga och bra underkläder vid kiropraktorbesök.


En A4-pärm stod också på Theas lista. Vi h...

img_1061 (MMS)

En A4-pärm stod också på Theas lista. Vi hade bara vanliga tråkiga hemma så jag tog fram min bästa pysselvän, lacklimmet, och piffade lite. Inte så avancerat men lite finare :-)


Del av Theas dagiskit. En fin påse för map...

img_1060 (MMS)

Del av Theas dagiskit. En fin påse för mapparna och en egen kudde till vilan. Kudden skulle vara någonting som utmärkte sig och visst gör denhär det!? Så fin tycker jag! Är beställd hos Trolla Ting


06.40 och jag är redan duschad och påklädd...

img_1059 (MMS)

06.40 och jag är redan duschad och påklädd! Jag vet att det här är vardag för många men för mig har det inte varit det de senaste två åren. Missförstå mig rätt, jag har varit uppt tidigt, väldigt tidigt men då har jag blivit väckt av en tös. Nu, idag, väcktes jag av klockan! Inskolning och dagisstart står på vårt schema idag och förhoppningsvis ett besök hos en kiropraktor. Det är något helt otroligt hur ont det gör i ryggen. Jag kunde inte vända mig i sängen och utan överdrift tog det 10 min att ställa mig upp och då hjälpte mannen min ändå till!


Balkongskörd!

img_1058 (MMS)

Balkongskörd!


Ryggskott?

Ajajaja, det kan vara så att jag fått ryggskott! Gud så ont det gör!

Phu!

Tjoflöjt vad det varit varmt idag! Jag har suttit i en bil 22 mil neråt Norrköping, varit på kick off och kollektionsvisning för höstens Lola och sedan suttit i en bil 22 mil hemåt igen. Det var mycket roligt och svettigt!

Jag är så oerhört nöjd över mitt beslut att hoppa på Lola. Så snygga kläder helt i rätt stil. Det kunde inte bli bättre! Men nu, jag måste jobba gärnet för att Lola ska synas i vår stad med omnejd. Så du, vän eller ovän som läser det här, du kan väl hjälpa mig med att plocka ihop lite vänner och bokar vi in en Lolaträff! :-)


Det är sååå fina saker! Tror att du kommer...

img_6807 (MMS)

Det är sååå fina saker! Tror att du kommer att hitta din höst hos Lola!


Mitt hus ger så fint ljus! Idag fångade vi...

img_6807 (MMS)

Mitt hus ger så fint ljus! Idag fångade vi verkligen dagen. Vid middagen pratade vi om värmen och önskade oss nära en sjö. Tänk om vi hade haft vatten nära... Mäh, hur bekväm får man bli? Reser vi oss nu och åker direkt är vi vid vatten om 20 min sa min man. Sagt och gjort, vi lämnade maten på bordet, plockade ihop badgrejer och åkte. Så genom vårt kvällsdopp fångade vi verkligen stunden. Åh, vad jag gillar när vi gör sånt här. Det gäller att fylla på minnesbanken så att men har något att tänka på när själen fryser. P.s imorgon är jag på kollektionsvisning för lolas höstkläder! Maila mig på [email protected] om du vill få mitt nyhetsbrev och få se kollektionen :-)


Skönhet för pengar

Man ska omge sig med vackra ting, livet blir lite ljusare och gladare då.

Hulda

Den här fina plånboken från meloa skulle få mig att le varje dag! ...kanske skulle jag vilja spendera liiite mer pengar också... :-) för 199 pix är den din, eller min!

meloa har en webbshop nu så nu kan alla handla där! www.meloa.se

Vet att jag har skrivit om meloa förr men jag gör det igen för jag älskar verkligen företagsverksamheten i dessa tjejer. Initiativrika och drivande. De kommer att gå långt, snart finns säkert meloa i fler städer än bara två!

Mommys heaven!

img_0073 (MMS)

Mommys heaven!


På väg utomlands!

img_6807 (MMS)

På väg utomlands!


Här är fantastiskt fint!

img_1052 (MMS)

Här är fantastiskt fint!


Så fina hus! Frida bor i ett vitt.

img_1051 (MMS)

Så fina hus! Frida bor i ett vitt.


Två badtöser hemma hos Frida i Hjärup.

img_1049 (MMS)

Två badtöser hemma hos Frida i Hjärup.


Mot Malmö med lilla gubben i högsta hugg!

img_1047 (MMS)

Mot Malmö med lilla gubben i högsta hugg!


Just nu gungar vi i Växjö! Här är fint.

img_1039 (MMS)

Just nu gungar vi i Växjö! Här är fint.


En nöjd Skara som nu lämnar vimmerbys värl...

img_1032 (MMS)

En nöjd Skara som nu lämnar vimmerbys värld för Malmö!


Tre huvuden på sångstund med emilsånger :-)

img_1029 (MMS)

Tre huvuden på sångstund med emilsånger :-)


Man kan åka kana ner från Karlssons tak. T...

img_1019 (MMS)

Man kan åka kana ner från Karlssons tak. Tydligen var Karlsson läskig men hans hus är toppen!


Morfar är en jätte i lilla staden!

img_0971 (MMS)

Morfar är en jätte i lilla staden!


På pippiföreställning!

img_0956 (MMS)

På pippiföreställning!


Det är så roligt, jag skulle kunna skriva ...

img_0941 (MMS)

Det är så roligt, jag skulle kunna skriva en hel bok om det fantastiska i det hela - campinglivet alltså. Det blir meckigt att göra i SMS så ni får hålla Er till tåls men förvänta Er texter om stil, eller snarare saknaden av den. Fick fina kläder inte plats i husvagnen? Text om tältandets förträfflighet, eller hur var det nu? Vem, på riktigt tycker om att tälta? På riktigt alltså. Och absolut några tankar kring det härliga i att stå på rad i ett kallt lite fuktigt hus och dregglandes borsta tänderna tillsammans med 8 främmande kvinnor... Jajamen, det blir när fingrarna vilar på tangentbordet igen. Nu ska jag krypa isäng, 5 pers på 10kvm inklusive kök och badrum, det är vad jag kallar compact living och semester! God natt!


Framme! Fixat campingenoch kollat läget. N...

img_0939 (MMS)

Framme! Fixat campingenoch kollat läget. Nu är vi rustade inför morgondagens äventyr!


Leksakerna har nu intagit husbilen!

img_0938 (MMS)

Leksakerna har nu intagit husbilen!


Vi pysslar lite.

img_0934 (MMS)

Vi pysslar lite.


Vi lämnade svart himmel och skyfall hemma ...

img_0929 (MMS)

Vi lämnade svart himmel och skyfall hemma och åker istället mot ljusare breddgrader.


On our way!

img_6807 (MMS)

On our way!


Vårt nya hem! Eller ja, i alla fall för et...

img_6807 (MMS)

Vårt nya hem! Eller ja, i alla fall för ett par dagar.


Vi är bjudna på fint fika!

img_6807 (MMS)

Vi är bjudna på fint fika!


Erika, vad heter den här? Jag har den i fl...

img_0073 (MMS)

Erika, vad heter den här? Jag har den i flera olika färger...


Det växer sommarblommor på min koloni!

img_5249 (MMS)

Det växer sommarblommor på min koloni!


Tips! Äppelmust från Kuviks. Den är jätteg...

img_6807 (MMS)

Tips! Äppelmust från Kuviks. Den är jättegod och smakrik. Mmmm


Förändring, förvandling

Nu har jag hittat en plats för garderoben. den är placerad i tösernas lekhus... Bättre än det låter, nu får huset en "tvårumskänsla" och garderoben agerar även rityta. Wallies och griffelfärg pryder den!

Pyssel

Håller på att flyttta om här hemma. Som bekant är vi alldeles för många på för liten yta. Jag vill ha 100kvm till, minst! Det största problemet nu är att hitta ett bra ställe för en standardgarderob, ni vet en såndär vit ful 60*60. Givet att jag inte tycker om dess utseende vill jag hitta en så bra ställe som möjligt som döljer, ja varför inte, gömmer åbäket... Jag måste helt klart tänka utanför boxen... hmm...

Nytillskott! Både blomma och skål. Passar ...

img_5249 (MMS)

Nytillskott! Både blomma och skål. Passar så fint I mitt nya skåp!  ...eller, nymålade...:-)


Mina fina har varit med världens nästa mor...

img_6807 (MMS)

Mina fina har varit med världens nästa morbror och "moster" idag på en heldag. Furuvik stod på schemat och efter rapporter har bla masken, får, spökslott (!) och sockervadd avhandlats. Min gissning är att de båda kommer stupa isäng, eller min gissning är att de alla 4 kommer stupa isäng!


Plantagen, sämre service får man leta efte...

img_3658 (MMS)

Plantagen, sämre service får man leta efter! Gud så irriterande med butiker där service tydligen inte existerar. Har de inte fattat någonting? Hur är det möjligt?


Tänkvärt!  Det är klart, alldeles själv...

img_0073 (MMS)

Tänkvärt!  Det är klart, alldeles självklart, att man som född med hudfärgen vit har alla fördelar möjligt här i världen. Men med det sagt kan man ändock ursäkta sig själv med diverse för att ej nå sin fulla potential. Ett citat tänkvärt och bra att ta till vid tillfällen man låter si begränsas är; "i'm not going to spend My life beeing à colour" applicera på allt...


P.s jag vet att jag använde enn annon ordf...

img_5249 (MMS)

P.s jag vet att jag använde enn annon ordföljd i metaforen, ville göra det lite eget:-) så ni inte tror att jag blivit tokig...


Lite utanför Uppsala ligger en fantastisk ...

img_6807 (MMS)

Lite utanför Uppsala ligger en fantastisk liten inredningsbutik som blandar nytt och nött. Lilla gårdshuset heter butiken och ni hittar den på www.lilltibble.se alternativt mellen Dalby och Västeråkerkyrka. Åh, så jag gillar små butiker och företagandet i dem. Snart är det val, och givet min tanke kring det egna företagandet står det för självklart vad jag röstar på. Tänk så många som vågat bli egna sedan maktskiftet. Tänk så många som får möjligheten att leva sin dröm. För individen, för rätten att skapa sitt eget liv just precis som man själv vill ha det, för frihet... The limit is the sky! Go blue! :-)


Tyst...

Efter en fullspäckad morgon och förmiddag är det nu alldeles tyst... Töserna sover! Gud så skönt det kan vara ibland att få sitta i tystnad...

Sneak peak! Jag är svår att handla till, j...

img_3658 (MMS)

Sneak peak! Jag är svår att handla till, jättesvår! De som inte verkligen vet, och knappast de heller, gör sig icke besvär. Men igår fick jag en klänning från Joakim och Catalina som var helt perfekt! Fint tyg, fin modell och jättebra passform! När jag har vaknat till liv skall jag fota den på så ni får se :-)


Som julafton ... Elice har redan börjat fr...

img_0073 (MMS)

Som julafton ... Elice har redan börjat fråga om när tomten kommer " - mamma, tomten kommer på lördag?" men även fast det dröjer länge än så kan man nästan säga att han kom idag. När vi semestrar brukar vi ha med oss presenter hem och eftersom både mormor och morfar och Joakim och Cattan kom hem idag blev det en hel del paket åt töserna. M o M kom med påsar fyllda an god- och leksaker. Mycket uppskattat! Tack snälla!


Joakim och Catalina har semestrat i Rumäni...

img_6807 (MMS)

Joakim och Catalina har semestrat i Rumänien och Ungern, fantastiskt spännande tycker jag! Med hem hade de presenter till hela familjeskaran Oerhört generöst! Töserna fick bland annat dessa fina klänningar/tunikor. De är verkligen jättefin och kommer passa så bra till dagisstarten. Tack snälla ni!


Trött och upptagen

Idag har det varit full rulle från uppgång til stupning! Vi körde hem igår natt, rullade in i Ua kring halv två så det var tre trötta töser och en mycket nyvaken och trött pappa som irrade omkring. Töserna var jätteglada över att komma hem, tre veckor är en lång tid i deras värld.

När morgonen så började sprang töserna omkring som barn på julafton. Titta mamma, titta! Åh, titta mamma, en docka! Mamma jag vill måla, jag vill sjunga, jag vill titta på film... Allt på en och samma gång.

Efter bök och stök och lunch bar det av till Arlanda för att hämta mormor och morfar som lyxat på Malta i en vecka. Spännande med flygplan och mycket folk!

Grillning avslutade kvällen i Bigvreta med morbror och "moster".

Nu, sängen med en ny bok!

God natt!

Hemlängtan

Nu börjar det krypa lite i kroppen efter hemmet, mitt hem. Nu har vi varit här i tre veckor och jag känner att jag vill hem och fixa lite innan det bär av mot Vimmerby och Kph. Ska börja plocka ihop och städa nu och så får vi se om vi hinner dra iväg idag. Egentligen beror det inte på mig/oss utan på Tyson. han är ute på vift och verkar inte ha i sin plan att komma hem just nu...

Sol

Åh så skönt! Här skiner solen! Tänk så mycket det gör för humör och möjlighet. Mobilen är fortfarande trasig så några bilder blir det inte idag heller. Åker hem på torsdag och lämnar in mobilen på fredag. Förhoppningsvis löser det sig snabbt-

Idag blir det lekparken i stan tillsammans med Svea. Tror att det kommer bli mycket uppskattat.

Hos oss är det verkligen Svensk sommar!

img_6807 (MMS)

Hos oss är det verkligen Svensk sommar!


Haveri, igen!


Man tror knappt att det är sant, men det är det, jag är förföljd av mobildjävulen, på riktigt! Tror att jag har haft problem med de senaste 5 mobilerna jag haft. helt fantastiskt jobbigt och irriterande.

Idag besökte vi Säterdalen. Ett jättefint ställe för barn, vuxna med för den delen. Där finns en fäbod som har en hel massa djur, kalvar, får, kaniner, gätter kycklingar och ponnysar springer alla omkring fritt. Total lycka för mina barn. Sen finns där även en stoooor lekplats och små bäckar att plaska och bada i. jättefint och absolut värt ett besök.

Nu, grillning!

RSS 2.0