Någonting smart... Newspaper bags. Föredet...

img_0630 (MMS)

Någonting smart... Newspaper bags. Föredetta Gatubarn i Indien som startat företag som viker påsar av dagstidningar. Smart på flera sätt, drivet, miljösmart, hjälpande. Www.theindianshop.Co.uk


..och någonting fint för fåglarna at bo i.

img_0628 (MMS)

..och någonting fint för fåglarna at bo i.


Irmas resulterade i lite shopping:-) enfin...

img_0634 (MMS)

Irmas resulterade i lite shopping:-) enfin dubbelkruka...


Irmas är bland det sötaste Blg har att erb...

img_0626 (MMS)

Irmas är bland det sötaste Blg har att erbjuda. En jättesöt inredningsbutik hemma på gården. Www.irmasuthus.blogspot.com


Mitt inne i Blg finns en jättestor och fin...

img_0625 (MMS)

Mitt inne i Blg finns en jättestor och fin lekplats, perfekt för en halvmulen dag!


Elice ligger utslagen efter dagens lek, de...

img_0624 (MMS)

Elice ligger utslagen efter dagens lek, det är ju så roligt (för töserna) och lätt (för föräldrarna) nu när vi har stor tomt, pool och "äventyrsområde" :-) Vi som familj har dock vuxit ur vår lilla sommarstuga och planerna på nästa steg har varit många. Vi landar en liten stund i att behålla vår nuvarande pärla och utöka med en liten friggebod. Kul med nytt! Här till dagens fundering och efterlysning; hur rymmer man fyra personer för sov, mys och lite förvaring på 15 kvm? Tips? nån som vet nån som kan hjälpa?


En upptänt; Biltema har allt! Verkligen al...

img_0623 (MMS)

En upptänt; Biltema har allt! Verkligen allt! Roligt att botaniseranen jag undrar verkligen hur deras affärsidé ser ut samt hur de kom på namnet...


Maria Abrahamsson skriver i dagens Express...

img_0621 (MMS)

Maria Abrahamsson skriver i dagens Expressen att rättegången mot Göran Lindberg bör tv-sändas. Åh, vad jag håller med henne! Det är Viktigt, dels för just denna händelse i sak men även för kunskapen, vetskapen och förståelsen för rättsapparaten och dess tillvägagångssätt. Förstahandsinformation och kunskap - oslagbart!


..så gör den andra det med. :-)

img_0619 (MMS)

..så gör den andra det med. :-)


Våra töser gör allt lika just nu. Är en tö...

img_0620 (MMS)

Våra töser gör allt lika just nu. Är en törstig är den andra också det, vill en ha ketchup vill den andra det med Är en ledsen och skriker stämmer den andra in i samma skönsång utan att veta varför och går en in för att hämta en docka som skall gunga...


Så skönt! Just nu leker tjejerna i sandlåd...

img_0618 (MMS)

Så skönt! Just nu leker tjejerna i sandlådan, mannen är och handlar och jag myser i solen. Fantastiskt!


Från Elice med!

img_0572 (MMS)

Från Elice med!


Glad midsommar kära ni!

img_0575 (MMS)

Glad midsommar kära ni!


Fungerar det att skicka klipp? Sandlådan p...

Fungerar det att skicka klipp? Sandlådan provleks!


Lite roligare såhär än att köpa säckar! ;-)

img_0613 (MMS)

Lite roligare såhär än att köpa säckar! ;-)


Vi handlar sand till sandlådan från ett sc...

img_0611 (MMS)

Vi handlar sand till sandlådan från ett schakt.


Vad tycker ni om folkdräkt? Vi hade en dis...

img_0579 (MMS)

Vad tycker ni om folkdräkt? Vi hade en diskussion på midsommar om varandet eller icke varandet av folkdräkt. Jag tycker att det är jättefint och tycker speciellt att små juveler ser helt bedårande och söta ut. Mannen min och vännen min gillar det inte alls. Vad tycker du?


lupiner ser jag sällan hemma så det gälle...

img_0609 (MMS)

lupiner ser jag sällan hemma så det gäller att passa på när de finns i ens närhet!


Har plockat en liten bukett blommor. Fint,...

img_0606 (MMS)

Har plockat en liten bukett blommor. Fint, eller hur?!


Här skall badas! :-)

img_0600 (MMS)

Här skall badas! :-)


God morgon världen! Vi hade en fantastisk ...

img_0596 (MMS)

God morgon världen! Vi hade en fantastisk midsommar som innehöll allt det en bra midsommar skall innehålla. Familj, vänner, dans, god mat, lek och kransresning. Vi sov länge och åt frukost i solen med Nyhetsmorgon på i bakgrunden och just när det var som mysigast kom låten perfekt. Mycket passande!


Lunch! Sen, kransbindning, ponnyridning oc...

img_0568 (MMS)

Lunch! Sen, kransbindning, ponnyridning och dans!


Midsommarfika!

img_0562 (MMS)

Midsommarfika!


Jag var på mitt maxi i förrgår och köpte m...

img_0561 (MMS)

Jag var på mitt maxi i förrgår och köpte mig en blå trasmatta till köket. 25:- betalade jag där, hade jag velat hade jag kunnat köpa 3 för 60:- Här, på mitt sommarstugemaxi tar de 99:- för samma matta och det priset är för en! Vilken skillnad och vilket rån av sommarstugemaxit!


Vad är väl två timmar i stekande sol inlås...

img_0552 (MMS)

Vad är väl två timmar i stekande sol inlåst i bilen med två töser och en pappa som är så less och irriterade...


Elice jagar rutor:-)

img_0551 (MMS)

Elice jagar rutor:-)


..M halvligger inte...

img_0546 (MMS)

..M halvligger inte...


På väg till midsommarfirande i Sommarhagen...

img_0542 (MMS)

På väg till midsommarfirande i Sommarhagen. Bilen är fullpackad och kärran likaså vilket gör att resan tar sin lilla tid.. Vi rastar oss för lunch och lite lek. Thea halvligger i ett IKEA ägg!


jag har myst till det lite på balkongen! ...

img_0538 (MMS)

jag har myst till det lite på balkongen! Så fantastiskt att man kan sitta ute så här dags. Jag älskart!


Ett av livets lite knepigare stunder. Båda...

img_0534 (MMS)

Ett av livets lite knepigare stunder. Båda töserna har slocknat i bilen, jag har en tung matkasse och ingen vagn... Styrkeprov! Honey, fixar jag det här är jag starkare än dig! :-)


Vår Mussetuss kommer att bli en STOR katt!...

img_0533 (MMS)

Vår Mussetuss kommer att bli en STOR katt! Han äter mest av alla i familjen!


Jag kunde inte motstå!

img_0528 (MMS)

Jag kunde inte motstå!


Idag är mina töser lika som bär :-)

img_0529 (MMS)

Idag är mina töser lika som bär :-)


Musik

Jag kollar på Cattans blogg www.atcats.blogg.se och inser att det är mycket som man inte hinner med när barnen entrar ens liv. Musik tillexempel. Jag brukade vara bra, när jag bodde i Boston (Joakim! :-)) var jag bra, jag visste det mesta om min genre. Nu vet jag ingenting! P4 står på här hemma och Cookies and beans spelas på youtube. Så långt sträcker sig min kunskap... Eller, justja, Robyns nya är jag med på, vilket för övrigt är kalas, men inget mer! Skandal! Och inte finns tid att botanisera heller. Jag håller tillgodo med det som P4 levererar och ni som lyssnar på det vet ju att nyhetsvärdet där inte direkt är stort...


By the way, lyssna på klippet Cattan lagt in sist. Bra!

Om jag hade 6000 över...

SekretärSekretärSekretärSekretär

...skulle jag köpa mig en fin sekretär!

Finns på www.mingard.se

Min älskade man fyller år imorgon men vi f...

img_0527 (MMS)

Min älskade man fyller år imorgon men vi firade med släkt idag. Jag hann inte ta kort på tårtan innan de högg in så det får bli en bild på en nästan uppäten istället :-) mycket god blev den!


Lycka! Elice kom hem från dagis med ett jä...

img_0526 (MMS)

Lycka! Elice kom hem från dagis med ett jättefint armband idag, made by her... Och praktikanten Simon.. Så fint! Jag är exakt en sådan mor som kommer sätta p mig en svart klänning och barnens alster när jag går till jobbet, exakt en sådan mor!


Thea och jag sprang på detta skåp idag när...

img_0524 (MMS)

Thea och jag sprang på detta skåp idag när vi var på jakt efter den perfekta hängstolen. Stolen letar vi fortfarande efter men oj, oj, oj jag tror visst jag hittat en ny möbel dom läggs på wanted listan :-)


God doftande tvål och lotion i fin förpack...

img_6807 (MMS)

God doftande tvål och lotion i fin förpackning! Visst skänker det glädje att titta på något snyggt istället för något fult!?


Ni vet det här med kommentarer...

Vet ni, ni är en hel del som faktiskt tittar in här varje dag och om man skall tro statistiken så gör många av er det flera gånger per dag också! :-) Kul! Jag tackar! Det som slår mig dock är när det kommenteras. När jag tycker mig ha klurat ock verkligen vill säga något, givet att jag gör det väldigt sällan och oftast tar den enkla mobilbloggningen istället, men ändå, när jag s k r i v e r, då händer ingenting medans när jag tar kort på nybakade muffins då plingar det till... Tycker ni att jag tänker alldeles tokigt men bakar gott? hahaha

Tankar

Ni vet, antingen tror man sig vara helt ensam om sina tankar eller så tror man att alla andra också tänker på och om samma sak... Så är det ju självklart inte, man är aldrig ensam ej heller tänker alla lika och kanske att det sistnämnda är där den stora skillnaden ligger.

Det är klurigt och samtidigt väldigt viktigt att man ser och förstår sin "unikhet". Jag kan vara dålig på det, förmodligen -tänker säkert fler av er nu... :-), men så är det faktiskt. Jag kan slås av en tanke och faschineras av den och så kan jag tänka att alla andra också upplevde lika. För att konkretisera, Daniels tal till Viktoria. Gud så bra jag tyckte att det var! Själva kärlekshyllningen var fin såklart, men det som var fantastiskt var ju hans retorik, hans varumärkesbyggande, hans förmåga att genom ett litet tal på några ynka minnuter säkra sin framtid i media och stärka sin position. Jag säger det igen, fantastiskt! Jag kan nog orera hur länge som helst om uttryck och innebörd men då det finns sen stor risk att jag blir långrandig så slutar jag där, ni förstår säkert vart jag vill komma.

Förmodligen gjorde jag det igen just i meningen ovanför, förmodligen antog jag att ni tänkte lika som mig... Åh, jag kanske är ett hopplöst fall! Men, icke desto viktigare att inse att vissa tankar och tankesätt är unika för individen och i och med det verkligen bör lyftas upp. Jag borde insett mina tankar om säg Daniels tal och direkt publicerat istället för som nu vänta tills två dagar efteråt och då först inse att mina tankar "bara" var mina.

Hörde du Daniels tal? Om inte, GOOGLA!

Något nytt

Jag vet inte vart den skulle få plats, men en sådan här vill jag ha! Kanske i mitt framtida hus, i skafferiet? Eller i tösernas rum att hänga utklädningskläder på... Något ställe ska jag nog komma på! :-)



www.Mamsellk.se

Sådärja!

Nu funkar det igen! :-) Sthlm, brödbak och tvätteri står på listan idag, en av tre avklarade, två under görning. Det var så fint och varmt i morse och nu regnar det och molnen ligger som ett tjockt täcke. Trist! Sol, sol sol, jag vill ha mera sol!

Måste slå ett slag för House of Lola igen nu när min beställning dimpt ner. Helt fantastiskt fina grejer. Klänningen är en absolut favorit! Jag är snygg ska n i veta! :-)



Bild lånad från www.houseoflola.se

Idag fick min nya bästa en Rosa kedja, all...

img_0523 (MMS)

Idag fick min nya bästa en Rosa kedja, allt för att matcha! :-)


Lisa, Lisa och sommarstugeägarn, så här se...

img_0504 (MMS)

Lisa, Lisa och sommarstugeägarn, så här ser två alster ut! :-)


Det kan vara så...

Det kan vara såa tt Prins Daniel Westling vunnit HELA folkets hjärt med sitt tal till Victoria! Jag säger bara Åhhhhh!

Jag vet inte...

Jag har mailat blogg och fått svar men ingen lösning... Felet ligger hos min opperatör. Vet inte vad göra, de återkommer. Tills dess, tja, vi hörs när vi hörs. Jag har blivit lat nu när mobilbloggandet är så lätt :-)

Lösning?

Jag har mailat Blogg om mitt lilla haveri, förhoppningsvis återkommer de snart och har en lösnig på problemet så att det kan bli lite inlägg igen!

See you soon!

Fasiken!

Fasiken också, vad är det som händer? Mina inlägg blir bara rader av bokstäver och figurer. Vad har hänt? Vad göra?

6574732F6D6D733F6D6573736167652D69643D6D47...

6574732F6D6D733F6D6573736167652D69643D6D474F557132496139303100


E206266170706C69636174696F6E2F766E642E7761...

E206266170706C69636174696F6E2F766E642E7761702E6D6D732D6D65737361676500AF84B486C3958C82986D474F557132496139303140008D908918802B34363733353131333036332F545950453D504C4D4E008A808E01018805810303F47F83687474703A2F2F3231372E3137342E36372E3232303A38302F736572766C


6574732F6D6D733F6D6573736167652D69643D6D2D...

6574732F6D6D733F6D6573736167652D69643D6D2D4D7333636D394A303000


A006266170706C69636174696F6E2F766E642E7761...

A006266170706C69636174696F6E2F766E642E7761702E6D6D732D6D65737361676500AF84B486C3958C82986D2D4D7333636D394A303040008D908918802B34363733353131333036332F545950453D504C4D4E008A808E01018805810303F47F83687474703A2F2F3231372E3137342E36372E3232303A38302F736572766C


Mitt fina!

img_0499 (MMS)

Mitt fina!


Sådana här stunder är jag mycket glad över...

img_0497 (MMS)

Sådana här stunder är jag mycket glad över den lilla åldersskillnaden.


Åh, så skönt med sommar!

img_0493 (MMS)

Åh, så skönt med sommar!


Äppelstund i köket. Tanken var lekplatsen ...

img_0491 (MMS)

Äppelstund i köket. Tanken var lekplatsen men så långt kom vi inte innan äppelsuget blev för starkt :-)


Morgonmys!

img_0485 (MMS)

Morgonmys!


Rosefett!

Lindex Shop Online - Örhängen
Lindex

NYTT!

Lindex Shop Online - LinneLindex Shop Online - Topp

Nytt och snyggt! Tänk ljusa jeans till, lite lagom slitna eller shorts för den som kan ha det...

Lindes är källan.

Skörd!

img_0484 (MMS)

Skörd!


Thea snackar med killen i sätet mittemot o...

img_0481 (MMS)

Thea snackar med killen i sätet mittemot och Elice håller med i det som sägs...


Thea vill krypa in...

img_0469 (MMS)

Thea vill krypa in...


Elice går på vattnet! Vi besöker Biotopia.

img_0468 (MMS)

Elice går på vattnet! Vi besöker Biotopia.


Elice bäddar åt Emil. Efter Emil i Lönnene...

img_0465 (MMS)

Elice bäddar åt Emil. Efter Emil i Lönnenerga...


Thea posar!

img_0464 (MMS)

Thea posar!


Tårtkalas på dagis idag! Elice bidrar med ...

img_0460 (MMS)

Tårtkalas på dagis idag! Elice bidrar med en banan och nutella :-)


Brand to love!



www.chillnorway.com

Brittinger!


Tufft och nytt! ÅH, vad jag gillar dessa fina från Brittinger. Gillar också hennes attityd till skapandet och märket. Hon gör det hon gillar och tycker är fint utan konsumenten i åtanke. Annorlunda och så snyggt!

Här regnar det idag på em så brödbak fick ...

img_0451 (MMS)

Här regnar det idag på em så brödbak fick stå på schemat. Nu väntar kaffe och nygräddad smörgås med ost! Mmm


Hippa


Vilken kväll! Jag tror aldrig att jag sett Lisa så sprallig och lycklig. Fina söta Lisa! Höghöjdsbana, sångstudio, tävlig, picknick, bastu , middag och utgång stod på schemat! Vi hade kul, fantastiskt ku! Nu längtar jag efter bröllopet så att jag får se alla igen! :-)

Puff!




Vill puffa lite för fantastiskt fina House of Lola! Kolla in och beställ, i alla fall en klänning eller två... Sköna och snygga!

www.houseoflola.se

Nu har sommarhagen fått sig en sandlåda ta...

img_0447 (MMS)

Nu har sommarhagen fått sig en sandlåda tack vare snäll morfar och mormor. Poolen och kanan skickades även de upp så nu fnular jag på om en liten lekstuga skulle fullborda lekplatsen... :-)


Massa fart!

img_0435 (MMS)

Massa fart!


Hmmm

img_0430 (MMS)

Hmmm


Idag är det Lisas dag! Mögippa!!! :-)

img_0429 (MMS)

Idag är det Lisas dag! Mögippa!!! :-)


baka?


Det är så roligt att baka när det blir fint! www.kalasformar.se har världens finaste formar! Det blev så meckigt när jag skulle kopiera bilder så jag struntade i det men gå in där och titta! Gör det! Nu! :-)


Idag kom nappåsen till Thea! Så otroligt f...

img_0426 (MMS)

Idag kom nappåsen till Thea! Så otroligt fin! Tanken är att hon ska ha den hängandes på dagis. Trolla ting heter hon som gör dem.


Tips! Hitta en fin buk med lock som passar...

img_0418 (MMS)

Tips! Hitta en fin buk med lock som passar i vardagsrummet och lägg ner alla kontroller där! Snyggt!


Vi har haft finbesök hela dagen av tre juv...

img_0422 (MMS)

Vi har haft finbesök hela dagen av tre juveler och deras mamma. Roligt med hög ljudvolym :-) Thea somnade så fort dörren stängdes och Elice längtade ut! Regnkläder på!


Vi har en mycket lärd katt!

img_0416 (MMS)

Vi har en mycket lärd katt!


Passion, i Love!

img_0419 (MMS)

Passion, i Love!


Vilken fin himmel!

img_0414 (MMS)

Vilken fin himmel!


Vi åt fiskgratäng till lunch, en såndär fä...

img_0413 (MMS)

Vi åt fiskgratäng till lunch, en såndär färdig som man slänger in i ugnen. Thea ÄLSKADE den!


På promenad. Note to everyone; kom ihåg at...

img_0409 (MMS)

På promenad. Note to everyone; kom ihåg att njuta!


Nytt ställe att hänga på?!  Kanske nästa å...

img_0407 (MMS)

Nytt ställe att hänga på?!  Kanske nästa års utemöbel?


Att få upp alla på morgonen, frukost, kläd...

img_0404 (MMS)

Att få upp alla på morgonen, frukost, kläder, bussen och sedan passa en exakt tid...omöjligt! Jag måste, måste, måste hitta ett bra sätt!


..och en klätterställning...

img_0401 (MMS)

..och en klätterställning...


Eftermiddagsnöje i en hoppborh...

img_0399 (MMS)

Eftermiddagsnöje i en hoppborh...


För Er som undrar hur femte sjukan ser ut...

img_0396 (MMS)

För Er som undrar hur femte sjukan ser ut...


Jag hade nästan glömt att de fanns! Big mi...

img_0392 (MMS)

Jag hade nästan glömt att de fanns! Big misstake, big!


.. Låååångt ifrån min smak. När och till v...

img_0390 (MMS)

.. Låååångt ifrån min smak. När och till vad använder man dessa?


Min stil! Gud så fina! 299 på din sko

img_0389 (MMS)

Min stil! Gud så fina! 299 på din sko


Så fina! Nyckelring i form av en fågel som...

img_0388 (MMS)

Så fina! Nyckelring i form av en fågel som man sätter in i sitt fågelhus. Sådana vill jag ha flera stycken av i min hall. Snyggt, nytt och fantastiskt bra för mig som hela tiden förlägger mina nycklar. Finns på designtorget för 135:-


Att töserna tycker om att åka buss gör det...

img_0387 (MMS)

Att töserna tycker om att åka buss gör det nästan värt det...nästan...


Morning glott! Vaknade i morse med en pric...

img_0385 (MMS)

Morning glott! Vaknade i morse med en prickig kropp... Jaha, femte sjukan here i go! Nån som hört om den förut?


Vacker

Tänk så vacker på en brun sommarhand!

Lindex Shop Online - Ring
För 59 pix hos LINDEX är den din!

Jag har fått världens finaste överkast i n...

img_0381 (MMS)

Jag har fått världens finaste överkast i namnsdagspresent! Tusen tack bästa mamman!


Dalahjärta


En del av mitt hjärta tillhör Dalarna i stort och Sommarhagen specifikt. Mest gillar jag att det är en annan känsla och själ i Dalarna än här på mina geografiska hemmaplaner. Jag gillar naturen och husen, det är egentligen helt fantastiskt att det bara några timmar härifrån kan se och vara så annorlunda.

Irmas uthus är en liten butik, en pytteliten butik som finns hemma på tomten hos en familj. Där finns många naggande goda sötsaker och den del av mitt hjärta som tillhör Dalarna vill gärna bära ett sånt här fint smycke!

Sara´s underbara hantverk i silver

Bilden är lånad från Irmas uthus. Kolla in där på www.irmasuthus.blogspot.com

Effektivitit. Ta med tvätten till sandlåda...

img_0375 (MMS)

Effektivitit. Ta med tvätten till sandlådan och vika den där medans barnen leker!


Två trötta själar.

img_0374 (MMS)

Två trötta själar.


Töserna har femte sjukan... Skum sjukdom m...

img_0373 (MMS)

Töserna har femte sjukan... Skum sjukdom men ofarlig, dock blir de lite trötta så medans Thea sov skulle Elice och jag titta på en film. Det slutade med att vi också somnade och när jag vaknade hade även Musse somnat, i Elice knä!


Nytänkande... Några av mina visitkort är t...

img_0372 (MMS)

Nytänkande... Några av mina visitkort är tydligen pengar som man betalar med i badet och sätter upp på kaklet...


Tivolit fick sig också ett besök.

img_0371 (MMS)

Tivolit fick sig också ett besök.


Såklart ponnyridning! Elice valde den stoo...

img_0356 (MMS)

Såklart ponnyridning! Elice valde den stooooora hästen!


Aya baya band och picknick i parken i sole...

img_0359 (MMS)

Aya baya band och picknick i parken i solen. Bra söndag helt enkelt!


Nu är båda gungorna på plats!

img_0347 (MMS)

Nu är båda gungorna på plats!


Blg fynd! Nya fina frukostskålar.

img_0353 (MMS)

Blg fynd! Nya fina frukostskålar.


Nya kaffekoppar gick också följa med hem. ...

img_0351 (MMS)

Nya kaffekoppar gick också följa med hem. Åh, vad jag tycker om att hitta fina saker som inte finns hemma :-)


Nu är båda gungorna på plats'

img_0347 (MMS)

Nu är båda gungorna på plats'


Morning! Här vaknar vi till älgen!

img_0344 (MMS)

Morning! Här vaknar vi till älgen!


Kärlek med stort K

img_0342 (MMS)

Kärlek med stort K


Elis efterlängtade gunga sitter uppe!

img_0322 (MMS)

Elis efterlängtade gunga sitter uppe!


Thea sitter i kvällssolen och leker med en...

img_0332 (MMS)

Thea sitter i kvällssolen och leker med en pinne medans hon väntar på att hennes gunga skall komma på plats.


Barnen sover, mannen snickrar och jag solar!

img_0313 (MMS)

Barnen sover, mannen snickrar och jag solar!


God morgon! Åh, så skönt att vakna här! Fl...

img_0312 (MMS)

God morgon! Åh, så skönt att vakna här! Flaggan sätts upp som ett tecken på sommar.  Texten till bilden igår försvann... Skrev att vi igår fick reda på att mannen hade ledigt på fredag. Hela kontoret fick ledigt pga avslutningar. Vissa har det lyxigt!  Vi bestämde oss för att Sommarhagen skulle få sig ett besök. Dessvärre blev det på bekostnad av några timmar med världens bästa Frida men tösernas mat och sovtider fick bestämma.


SMS-inlägg

img_0311 (MMS)


Nytt


Jag har hittat en ny smyckesbutik på nätet. www.mihi.se Har inte sett så mycket om dem tidigare, det gillar jag! Jag gillar ju att ha sånt som inte så många har :-)

Det här halsbandet är super och mitt för endast 99:-


SATC 2

Igår kväll såg vi den, Veronica och jag, Sex and the City 2. Sådär blir betyget, bra för att jag gillar konceptet, tjejerna och känslan, dåligt för att den var lite plump. Samanthas annars råa men ändock subtila sexskämt var nu mest plumpa som om det hon sa istället för att vara snyggt mest var lite fel och lite för mycket. Efter bion satte vi oss på en uteservering och njöt av "vuxentiden" :-) Mycket trevligt!



bild hittad på google


Mellis i det gröna!

img_0306 (MMS)

Mellis i det gröna!


Det växer! Sallad och rödbeta syns mest. S...

img_0304 (MMS)

Det växer! Sallad och rödbeta syns mest. Sommarsallad, någon?


Jag behöver ingen väska längre! Att bära m...

img_0303 (MMS)

Jag behöver ingen väska längre! Att bära mammans plånbok, mobil och nycklar är tydligen jätteroligt.


RSS 2.0