Vinden har vant!

Nu sa, nu e vi pa banan igen! Antar att det ar normalt med svackor ibland.

Imorgon kommer mina foraldrar, det ska bli sa kul att visa dem hur vi har det. Vi alla langtar sa!!

Paradisets svarta flack

Det finns graa dagar aven i paradiset, idag ar en gra dag, en valdigt valdigt gra dag... vi fyra har blivit som en, bildligt talat. Vi gor allting tillsamman och aven om manga sakert tycker att det vore mysigt att fa vara sa mycketr med sin familj, sa, javisst, i mangt och mycket men kanske inte 24 timmar om dygnet i sju veckor i strack and counting...

Forsta tiden, den forsta manade, om inte mer, sa sov vi till och med i samma sang. Vi gjorde en sa kallad familjesang. Bra i tanke, mindre lyckad i praktik. -Eller va fasxkiken, inte bra i tanke heller. Varfor i herrans namn skulle man dela sang allihopa?  Nu sover barnen i ett rum och vi i ett men fa ar anda de timmar vi alla ar delade at. Nagra av oss ar alltid tillsammans och for det allra, allra mesta ar vi ihop alla fyra.  Extra patagligt blir det saklart eftersom vi inte har nagon yttre paverkan alls. Ingen i var narhet pratar engelska, an mindre svenska. Tv ar enbart pa spanske likasa radion vilket vi for ovrigt bara har i bilen. Sa, det som sags, det kommer fran oss och det stannar hos oss.

Vi pluggar glosor pa kvallarna och faktiskt sa har det hjalpt, bade igar och idag bestallde jag pa spanka! hahaha Inget avancerat men anda!

Men det graa idag bestod av daligt humoa, alla fyra var pa daligt humor... Stamningen och irritationen gick att skara genom. Skrik, tjat, gnat, suckar, blodande oran. Usch, snart ar det laggdags, jag langtar! :-)

Men for att avsluta glatt, eller snarare oerhort laskigt, Hypnotisoren av "Jens Keppler" (pseudonym) Formodligen den laskigaste bok jag last pa lange, jag ar glad att jag last klart den sa jag slipper den! :-)

Kram kara ni!

jajajaja

En perfekt dag idag. Vaknade, tranade, ja min man har kommit pa att vi ska gora det varje morgon efter frukost och inte mig emot. Bara han startar igang det sa ar jag glad och med. Han tranar ju varje dag hemma sa hans kropp har fatt en smarre chock av att komma hit och vara utan gym... hahaha

Vi packade picknick lunch och cyklade ut pa La Manga. Lunch pa stranden, mys i solen. En hel dag senare och en klanning till mamman rikare kom vi hem igen. En perfekt dag! :-)

Nu ska Lisan och mamman handla lite mat.

Tjing!

RSS 2.0