Helt fantastisktvad lite ljus kan göra för...

img_1900 (MMS)

Helt fantastisktvad lite ljus kan göra för kropp och knopp! Klockan är snart 18, jag är på väg till ett möte och det är ljust ute!! JAAA!


Lunchpicknick vid Wik!

img_1897 (MMS)

Lunchpicknick vid Wik!


Det syns inte på bilden, jag vet, MEN det ...

img_1893 (MMS)

Det syns inte på bilden, jag vet, MEN det växer tussilago i slänten! JAJAJA!


In the making, apelsinjuice!

img_1892 (MMS)

In the making, apelsinjuice!


En tvååring i solen!

img_1890 (MMS)

En tvååring i solen!


Imorgon är ingen vanlig dag för det är The...

img_1866 (MMS)

Imorgon är ingen vanlig dag för det är Theans födelsedag, hurra, hurra, hurra! Min lilla tös fyller 2 år imorgon! :-) tårtkalas ska det bli och just i detta nu är sista kakan i ugnen.


På riktigt!

img_1864 (MMS)

På riktigt!


Panikhandling

Jaha, då har jag inte planerat så bra, igen... Imorgon fyller min lilla tös 2år och vi har inte handlat alls så många paket som vi borde. Eller, vi har handlat ett och i det ligger kläder. Mer ska till. Gnälliga tankar om att det räcker eller att man inte ska köpa för saken skull och fan och hans moster gör sig ej besvär. Om man inte får skämma bort sina barn vem får man då skämma bort? Och varför skulle man inte få skämma bort dem? Observera att det ej behöver vara liktydigt med att de blir oansvarstagande individer.

Jaja, nu presentshopping innan viktigt möte kl 15.

Tjing

Bättre än snödroppar? Nja men helt fantast...

img_1862 (MMS)

Bättre än snödroppar? Nja men helt fantastiskt gott med jordgubbar och så bra att de finns att köpa. Det står för sommar, det vet ni va?!


Idag är vi två på kontoret! Det rör på sig...

img_1860 (MMS)

Idag är vi två på kontoret! Det rör på sig :-)


Jag brukar köpa en maskara som är lite dyr...

img_1859 (MMS)

Jag brukar köpa en maskara som är lite dyrare, en för några hundralappar si sådär. Anledningen är främst ett sökande efter en maskara som ger mig det jag önskar och på så sätt har jag hamnat där jag varit fram tills igår. Min maskara var helt slut  och jag hade inte möjlighet att åka och införskaffa en ny så jag tog till en nödlösning à la Ica maxi. Jag har gjort det förr och det har alltid slutat i katastrof, för vattnig, för mjuk, dålig borste osv. Men så igår så träffade jag rätt! Jag fick hem en helt fantastiskt bra maskara. Testa ni med! Fint röd e den också! :-)


Fjällnora fick sig ett besök idag i regnet!

img_1848 (MMS)

Fjällnora fick sig ett besök idag i regnet!


Jag kan inte hjälpa det men Linda väcker g...

img_1858 (MMS)

Jag kan inte hjälpa det men Linda väcker glädjekänslor hos mig. Det här är en låt som väcker en liten djävul och tänder en låga :-)


Mumma!

img_1844 (MMS)

Mumma!


Idag är det vår i luften! Jajaja!!! Nu vän...

img_1838 (MMS)

Idag är det vår i luften! Jajaja!!! Nu väntar vi på vänner och sedan vankas förmiddagsfika i form av varm choklad och kanelbullar, ute såklart!


3år och en cykel! Nu är vi redo för Elice ...

img_1833 (MMS)

3år och en cykel! Nu är vi redo för Elice stora dag. Tror att vi längtar lika mycket som hon! :-) by the way, nu förstår jag min mamma och alla andra mammor med för den delen som varje barns födelsedag börjar meningar som "åh, för 3 år sedan idag så började jag känna... Det är något magiskt över födelsedagar och absolut speciellt den första. Just i detta nu för 3 år sedan låg jag på Danderyd med dropp i armen för att sätta igång värkarna...


Jaha, nu har vi lagt till avsvällande medi...

img_1830 (MMS)

Jaha, nu har vi lagt till avsvällande medicin också för att få stop på sjukligheterna. Fast såklart inte bara det, vi har även en liten elice med 40c feber ( eller faktiskt bara 39 just nu!) och hosta. Detta är fantastiskt! Halsfluss, öroninflammation, avsvällande för trumhinna, febrig dotter, hostig dotter... Jag utnyttjar sjukstugans pigga stunder och ska försöka få upp lite tapet...


40!!!!!!!!!!!!!

Idag mina vänner har jag köpt ett par nya byxor, i en efterlängtad storlek. Det går sakta men säkert! :-) Inte sedan gravidmagen med Elice har jag men glädje kunnat använda ett par byxor i storl. 40. Jag har självklart provat, jag har legat på sängen, dragit in magen och tänkt att de bara är nytvättade... Jag har hållit in magen lite men såklart inte orkat mer än några minuter. Men nu, nu kan jag ha 40 och bara vara! JA!!!!!!!!!!!!! Ett litet men fruktansvärt efterlängtat mål.


Varje år tänker jag samma tanke, Gud så ku...

img_1825 (MMS)

Varje år tänker jag samma tanke, Gud så kul det skulle vara!


Vi lyxar med efterrätt idag, chokladpuddin...

img_1819 (MMS)

Vi lyxar med efterrätt idag, chokladpudding, grädde och banan! Mumma!


Äntligen står ett nytt matbord i vårt kök!...

img_1818 (MMS)

Äntligen står ett nytt matbord i vårt kök! Älskart!


Me, myself and My best friend...

img_1802 (MMS)

Me, myself and My best friend...


Idag är min kropp värld ett pris! Aldrig f...

img_1799 (MMS)

Idag är min kropp värld ett pris! Aldrig förr har den ådragit sig så mycket sjukdom... Idag säger jag välkommen till öroninflammation. Det och Halsfluss är Mumma ...


Det blev ett besök på momangen. Fint väntr...

img_1798 (MMS)

Det blev ett besök på momangen. Fint väntrum, eller hur! Nu när man får välja husläkare bör man också göra det :-)


Min bästa just nu! Bafucin mixat med två I...

img_1797 (MMS)

Min bästa just nu! Bafucin mixat med två Ipren och en Alvedon. Hemmakur även kallad men halsen gör så ont att jag snart får spunk! Halsmandlarna sitter nästan ihop, det är såriga och jag får ont när jag pratar. Ja, ni förstår nu vidden av problemet... Kanske att Kåbohälsan skall få sig ett litet samtal...


Älskad dräkt! Hos oss på detta en dräkt me...

img_1796 (MMS)

Älskad dräkt! Hos oss på detta en dräkt med stora "puttar". :-)


Rivstartade morgonen, barnen på dagis 07.0...

img_1793 (MMS)

Rivstartade morgonen, barnen på dagis 07.00 och bil på lagning 07,30!


RSS 2.0