Smask! I väntan på flyg får man alltid lyxa!

img_2927 (MMS)

Smask! I väntan på flyg får man alltid lyxa!


Etsy & Epla

Tipselitips...

Etsy och Epla är två siter som säljer hantverk av alla dess slag. Det är så roligt tycker jag att hitta unika prylar, presenter, kläder. Etsy baserat i favoritlandet i väst och Epla i norden. Kika in!

www.etsy.com

www.epla.se

Igår när jag kom hem stod ett stort paketl...

img_2921 (MMS)

Igår när jag kom hem stod ett stort paketliknande föremål på bordet. -till dig mamma! Utbrast töserna i kör. En djup lila orkidé och ett presentkort på en hel timmes massage! Min man, han kan han, och bara därför att! :-)


Fördelen med att flytta kontoret till kund...

img_2916 (MMS)

Fördelen med att flytta kontoret till kunden är ibland slående!


Kommuner...

Ibland har jag tänkt att det vore mumma att arbeta inom kommunen. Att utveckla staden, platser för samvaro och detaljhandelsplater -det vore toppen! Ibland har jag tänkt på det riktigt mycket, vad jag skulle göra, var, varför och hur. Ibland har jag till och med bestämt mig för att det är det jag skall göra härnäst i livet. Idag kan jag säga med bestämdhet. Aldrig i livet!

Aldrig i livet! Drastiskt, jag vet, men kommunens sätt att arbeta, hela denna till synes svårmanövrerade apparat där viljan att fatta beslut och komma framåt, utvecklas, verkar vara allt annat än ändamålet. Herregud säger jag bara. Jag var på ett möte i morse som fick mig att tända på alla cylindrar och morra åt diverse fint titlade människor. Ja, det är en fördel i sådana samanhang att jag ej värderar folk efter titel... Uscha buscha vad drygt och vad otroligt enerverande det är.

Alla kort på bordet. Hur arbetar vi framåt? Det finns inte ens i sinnesvärlden. Nja, nej, så kan man inte göra, så går det inte till, det vill inte alla...OSV OSV OSV

Herregud! Jag blir tokig!

I detta fall fanns pengar, drift ovh vilja men det som inte passade var sättet dessa ting var kombinerade. Nja, vi skulle vilja ha lite mer såhär och lite mindre sådär... Jaha, det säger ni, men vad har hänt de senaste fem åren i frågan då som gör att ni kan tveka på denna deal? Nähä, ingenting? Inte en endaste liten krona på alla dessa år? Nähä inget bra prospekt på driften på alla dessa år? Nähä, ingen vilja på alla dessa år? Ja, men då förstår jag att det finns tveksamheter! ?

Morr och gruff!

Igår hade jag Lolavisning! Det är så snygg...

img_2915 (MMS)

Igår hade jag Lolavisning! Det är så snygga plagg att man häpnas. Jag vill ha allt! :-) Pernilla som visade Lola igår driver butiken lilla Enja i Uppsala. Kika in hos henne i butiken eller på nätet, där finner ni de bästa presenterna till juvelerna! De säljer även PIP, både tapeter och porslin :-) gå dit och köp vettja!


Planeringsdag på dagis idag. Vi kör på det...

img_2914 (MMS)

Planeringsdag på dagis idag. Vi kör på det lätta stuket:-)


Undrar sa flundran om gäddan är en fisk?

Ibland kan jag verkligen slås av det dumma i att tänka kort. Jag har några bloggar jag besöker på regelbunden basis. En av dessa är en av UNTs bloggar. Idag när jag skrollar bland inläggen kommer jag till ett om en hockeymatch i Gränbyhallen. Det som jag fastnar för är givetvis inte hockeyn utan en mening om att damlaget kom in i powerbreak och städade isen.

VA?!

Jag blir helt matt, skakar på huvudet, vill släppa och gå vidare men, VA?! På riktigt? Är det någon idiot som kommit på att -I pausen skulle det vara super att visa upp damlaget, vad sägs om att de åker ut på isen och städar den?!

IDIOTI! Vilken nöt kom på detta? ...och vilken nöt sa ja? Kan de inte tänka ett steg till? Varför i hela fridens dar skall de komma ut och städa isen? Hur är marknadsföringen tänkt att fungera i detta läge?

Åh, vad jag blir irriterad! Jag blir dessutom väldigt sur. Allt detta tjat och alla skriverier om hockeyn i Uppsala hur de skall satsas och förvandla Uppsala till en hockeystad att räkna med. Alla artiklar om nya klubbmänniskor som skall lyckas locka folk till ishallen. En folkfest skall de bli Jeeha! Jovisst tanken hade varit god, men nu, efter detta snedsteg av högsta rang, nej inget mer. Kan man inte tänka längre än såhär? Är grundförutsättningen ej att göra det bästa för både dam och herrsidan då kan det lika gärna vara!

En uppmaning också, till den vars ide det var från början, gräv ner dig eller skärpning och tänk några steg extra nästa gång. Det finns någonting som heter konsekvens.

En till uppmaning till damlaget. Gör det inte igen! Ställ lite krav!

Till sist, en uppmaning till alla er som funderar på att besöka hallen under en herrmatch. Tänk igen.

15 år sedan

Hmm, undrar om jag börjar bli gammal?... Igår samlades tillfälligheter och jag mindes mig tillbaka i tiden. Det var mörkt ute, P4 var på och på kanalen spelades dansband. Elice satt bak i bilen, tittade ut upp mot himlen och sa -mamma titta på alla sjärnor!

Dansband, mörker och stjärnor. Haha, det låter konstigt kanske men det är sant och jag drogs tillbaka till en skrinda med hö för länge sedan.

I min värld finns människor kvar, har man älskat eller tyckt om så har man. Givetvis betyder inte det att man gör det nu men att förkast människor man har tyckt mycket om verkar vansinnigt dumt. Det är inte lätt att hitta människor med guldkant så jag försöker i största möjliga mån att behålla mina hjärtan. Så har det turligt nog blivit med detta härta och dansbandsstjärnorminne och man. Jag ringde upp, berättade och vi skrattade lite samtidigt som vi kom fram till att det hela hände för minst 15 år sedan. Herregud, det skulle lika gärna varit förra sommaren, eller ja inte rent praktiskt men i känsklan. Så nära käns det och absolut inte som för 15 år sedan.

Ajajaj, kunde jag ens gå för 15 år sedan eller har jag bara fantastiskt dålig koll på hur gammal jag egentligen är?

Once you go black you never go back

Ni vet, det finns vissa saker som förändrar ens syn på livet och olika företeelser. Ja, tror nu inte att detta kommer att bli ett djupt inlägg, snarare blir det ytligaste grundligast men ändå. Det finns vissa grejer som förändrar dina framtida val.



Once you go black... Ja, ni som testat vet vad jag menar :-)


Men nu det ytliga. Kusmi. Fantastiskt gott te och värt varenda vi-har-spenderat-miljoner-på-varumärkesbyggande-och-förpackning-och måsta-ta jättemycket-betalt-för-att-få-the-iden-att-gå-ihop krona. Det är jättegott! Never ever mer påste från ica!







...och här... en dröm, när vi ändå har ämnet på tal...


Orkar inte gå...

img_2895 (MMS)

Orkar inte gå...


Jag "gört"! Du med?

img_2852 (MMS)

Jag "gört"! Du med?


Jag gör höst :-) för Er som inte testat be...

img_2850 (MMS)

Jag gör höst :-) för Er som inte testat bellis garden än, gör det. Oslagbart i både sortiment och pris


Ibland mår man bra av att byta ut delar i helheten för att se om kontexten blir annorlunda...

Ibland mår man bra av att byta ut delar i helheten för att se om kontexten blir annorlunda...

Igår kväll i tvsoffanhände det igen. Det som förra torsdagen fick mig att reagera starkt fick mig återigen att bli irriterad och faktiskt tog jag det ett steg längre denna gång. Jag blev irriterad på att TV lät företeelsen hända.

Såhär. Robinsson. Förra torsdagen talade en man illa om kvinnor i allmänhet. Han drog verkligen alla kvinnor över en kam och menade att de var lägre stående varelser än männen och att män var mycket bättre i alla aspekter. Idiot. Helt fantastiskt att han kan ha en sådan åsikt i dagens samhälle. Helt galet. Och så igår. Robinsson igen. Samma kille uttalar sig igen. Lika dumt, aldrig träffat någon stark kvinna, någon att se som förebild osv i absurdum. Här blir jag fortfarande arg på idioten men nu tillkommer även TV 4 som sänder idiotens snack.

Gör ett byte. Byt ut kvinnan i idiotens resonemang mot vilken annan folkgrupp som helst. Invandrare, judar, skåningar, muslimer... RAMASKRI!!! Förtal, hets mot folkgrupp, rasism osv osv osv men att på primetime sända idiotens snack om kvinnan, det är tydligen ok.

På riktigt?!


Min mans humor... 4saker på 1 A4... Jag så...

img_2841 (MMS)

Min mans humor... 4saker på 1 A4... Jag såg normal ut på Ica..


När det regnar ute ska man passa på att py...

img_2840 (MMS)

När det regnar ute ska man passa på att pyssla! På maxi kan man köpa en hel servis i porslin med tillhörande 12 färger för endast 69:- Fantastiskt. Töserna Älskart


Självinsikt?

img_2826 (MMS)

Självinsikt?


Vi maxar solen :-)

img_2824 (MMS)

Vi maxar solen :-)


Lååångt ifrån fastast, Lååångt ifrån energ...

img_2801 (MMS)

Lååångt ifrån fastast, Lååångt ifrån energiknippe men jag har varit här, jag ler och det finns hopp för framtiden. Inga löften, imorgon kan det vara brutet, men kanske beach 2013! :-)


Värd sin vikt i guld!

Jag tror att du känner någon, en eller kanske flera. jag är övertygad om att så är fallet. Jag känner, en och flera. En ängel en kämpandes, en ovetandes. Fan också rent ut sagt, det gör ont, i mig och i dig. Det har gjort ont i ängeln, jätteont. Det måste till ett slut. Bli berörd och känn du också. Efter det, handla - som i ett aktivt moment. Gör någonting. Handla, stöd, sprig. Gör.



www.ungcancer.se


Titta på filmen, du har tid.

Ett till tips...

Kanske att jag skall arbeta med detaljhandel i mitt senare liv... Ja kanske... Men tills dess, ett till tips! Pomp de Lux, fantastiskt fina barnkläder i samma klass som Noa Noa men till priser som matchar HMs!

www.pompdelux.se

Magnifikt!

RSS 2.0