Sommar i luften? 23c i Frankrike...

Lindex Shop Online - LinneLindex Shop Online - JeansLindex Shop Online - CardiganLindex Shop Online - Ring

 

Åh, vad jag blir sugen! Hörde att det var 23grader i södra Frankrike förra februari... Förhoppningsvis får jag hoppa i lite sommarfärger några månader tidigare i år!


Gott Nytt År!


Åh, vad jag hoppas att ditt 2010 blir ett år fyllt av spänning, inspiration och driv!

GOTT NYTT ÅR!



Bild från www.festivalfyrverkeri.com


Radio

P4 Extra Lotta Bromé


Det här med radiokanal speglar det ens person? Ja, till viss mån gör det det. Jag lyssnar på P4 allt som oftast. Vad det står för är subjektivt såklart. Du kanske tycker att jag är mossig... Eller lärd och intresserad... Ja, vad än så gillar jag P4 och allra hellst P4 EXTRA med Lotta Bromé. Hon är så otroligt skarp. Hon ställer bra frågor och går djupare. "Hur känns det" -frågan exiterar inte. Idag var Andreas Carlsson gäst hos henne. Förutom att han är en vacker man är han också väldigt driven. Hans framgång skvallrar såklart om det men det märks också på hans sätt, hans engagemang. Jag beundrar människor som han, som Erik Penser, som New wave group grundaren. Det är något visst med dem. Jag vill så gärna veta mer. Vad har de? Vad är skillnaden?

Kerstin Ekman, Andreas Carlsson. Foto: Scanpix

Bilderna är tagna från Srs hemsida

"Bia"

Idag var vi på Nickis med "Bia". Mycket roligt! Varken mamman eller töserna vill att "Bia" ska åka hem till sitt... Kom tillbaka!!!!






Thean

Thean smaskar på en pepperkaka! Jaja, det e andra barnet..

Söt!

Elice har börjat klä ut sig. Min garderob läsnas några gånger varje dag, och det vill inte säga lite... Likaså med min skogarderob... I morse kom hon stolt ut med mina stövlar!





Slutkörda


Mor och dotter är slutkörda efter helgens alla bravader. Tomtar, paket, julgodis...

Vår!

Vill handla lite vårnytt till mamman...
                 

...Och till Lisan, hon kommer att bli så fin! :-)


allt från HM

Time for work!

Idag kom vårens nyheter till HM. Jag ska ju ut i svängen snart, tänker att detta kan passa.


Sugen på sött?



Knäck i micron
tid ca 15 min

för 40 st

1 dl vispgrädde
1 dl strösocker
1 dl sirap




Polkagristryffel

1dl Grädde
200g blockchoklad
1 dl Polkagrisar
1 msk vaniljsocker

Gör såhär:
Bryt chokladen i bitar. Koka upp grädden och tillsätt vaniljsockret.
Ta av grädden från plattan och ös i chokladen, rör till en jämn smet.

Ställ kallt och rör om då och då.

När smeten är någorlunda fast bankar du sönder polkagrisarna,
rullar kulor av smeten i polkagrissmulet och lägger på en tallrik.
Förvara dem kallt.

Ja ja, jag vet att tårtan är mest synlig på bilden men kolla till vänster...

Ljuv!

Lindex Shop Online - Blus
Sprang omkring på Gränby idag med min bästa och mina flickor. Efter en pannkakslunch stormade vi affärerna :-) Frida var på jakt efter en svart klänning och jag hade mitt sikte inställt på en jättefin skjorta, flanell såklart, från Esprit. Båda såg och segrade. Jag provade även den här vita fina från Lindex. Blev kär i ärmarna. En karamell att suga på... 

Cocoo.se

Jag gillar att ha saker som inte alla har. Just nu är jag sugen på det här halsbandet, tänk så mycket snyggt man kan ha det till! Fasiken också att man kommer på saker att sätta på önskelistan just efter man fyllt år och tomten varit här...


www.cocoo.se

En ny Bianca


Jag, eller rättare sagt mina föräldrar, har en katt som heter Bianca. Varför jag skriver jag är för att hon från början var min och för att jag fortfarande betalar hennes försäkring... hahaha 

 

Igår träffade vi en ny Bianca, ny för oss och ny för världen. En jättesöt 12veckor gammal valp. En blandning av pappilon och en spanniel. Såå söt, helt fantastiskt beundransvärt söt! Tänk om vi skulle...

Vårnytt!


Lindex Shop Online - Topp Lindex Shop Online - Topp Lindex Shop Online - Topp 

Så söta toppar från Lindex. Lisan har grodan, funderar dock på fåret också...

Större än livet självt


Älskade från första sekund!


Inspirerad av Chess med en touch av Kajsa Varg



Inspirerad av Chess med en touch av Kajsa Varg..

 

Vilka bloggar läser du?


Det finns några bloggar som jag alltid läser, jag har en liten favoritlista där alla får sig ett besök minst en gång om dagen. Listan består mest av vänner, en eller anna bekant och några okända, totalt 8st. Jag mår bra av alla utom en. Jag vet inte hur jag hamnad epå den eller ens varför jagfastnade, men det gjorde jag. Den skrivs av entjej  från en mellanstad. Den handlar om hennes liv och vardag. Förmodligen så ser hon sig som en glad tjej som har ett fartfyllt och roligt liv och kanske är det så, MEN, varenda inlägg hon skriver har minst en neggation, OCH, hon är aldrig nöjd eller konsekvent.Tror att det är därför jag läser den, jag blir helt förundrad. Hon har för lite jobb, för mycket jobb. Ingen fritid, all tid i världen. Inga pengar, en hel massa nya kläder. Hon vill åka bort, hon längtar hem. Hon vill vara ensam, hon saknar vänner. Hon är trött, hon ser på tv hela natten...

Hon skulle verkligen behöva läsa igenom sina inlägg. En aha-upplevelse borde komma till henne, billig terapi...


Vilka bloggar läser du? Vilka bra bloggar?

Jag tittar alltid in hos Cattan, www.atcats.blogg.se, Jeanette, http://alltoingetmedjeanette.blogspot.com/
Frida, http://fridasnyaliv.blogg.se/ Erika http://erikasdrommar.blogg.se/ och min nya, Adde http://www.andreasthorn.com/

När jag blir djup få dessa två sidor sig en titt, http://alfons.blogg.se/ och http://secondlady.blogg.se/

Världens finast tomte


Visst var julen magisk i år! Snön gör så mycket för känslan av jul. Vår fina tomte kom smygandes på baksidan och flickorna älskade det!



Elice var sprallig och glad. Förundrad med öppen. Hon vinkade, -Hom tomten, hom



Thea var mest förundrad...



Gran och ljus


GOD JUL önskar alla vi!

 


 

Lite bilder, som utlovat. Vår gran är mullig och fin, prydd med kulor i mängder och fina ljus. Dessvärre gjorde vi upptäckten att vårt glitter var borta likaså änglahåren och när jag ilade iväg för att inhandla så möttes jag av ett
 -Tyvärr det är slut! Tur för oss att vi snart åker till Spanien och att vi så smått börjat anamma "manjana"... Nästa år, då blir granen klädd med alla tillbehör!

    

Mäh, vad konstig bilden blev! Man ser ju inte alla småljusen eller de röda kulorna! Skumt! Jaja, fin e den i alla fall i verkligheten!

 


Jul!

Tiden bara springer iväg! Kort på julgran, tomte och klappar kommer förhoppningsvis ikväll. Nu, mat hos barnens farfar!

Tjing!

-17!



Burr så kallt, -17 visade termometern när vi steg upp i morse. I dag står gran- och matshopping högst på listan. Kanske kommer också lite bilder... ooo vilken cliffhanger!  :-)

Mössa

Bland alla julklappar kom även en mössa till mig hem idag. Jättefin rosa med en rosett. Dock tyckte mannen att jag såg ut som en tant! Mäh! Han får helt enkelt tänka bort den för ajg tycker att den en jättefin! Ser ut ungefär om nedan fast med större rosett i band. Mumma!


From H&M

Istället för kavaj?




Jag tror visst att den här kan passa...







Jul, jul och åter jul!


Oj oj oj, ibland känns det verkligen som om allt händer på samma gång. Lillajulafton, julbord, sjuka barn, tragi hos mina vänner, julklappsinköp, matshopping, granshopping, julmys med vänner och vänner på g hem.

Lilla julafton var god och bra, en tradition vi haft sedan, ja, alltid tror jag. Vi firar med min pappas syster och hela deras familj. Alltså mina kusiner med respektive och barn. Åh vad "långt borta" de låter, som om vi aldrig ses och vore distansierade med varandra hahaha man kan verkligen säga att vi e allt annat än. Vi har spenderat många semestrar, sol som vinter tillsammans, födelsedagar, namnsdagar och lediga stunder.

Julbordet var fantastiskt, riktigt idylliskt.Vi avnjöt det på Sunnersta Herrgård. Detta är en ny tradition, bara andra året i år, men en mycktet trevlig sådan. Mina älskade föräldrar bjuder oss barn med våra familjer. Tack snälla ni!



Tänk massor med snö, marschaller, klädda granar och en massa ljus! Fint värre!
www.sunnerstaherrgard.se

Sjuka barn. Båda töserna har fått en rejäl släng av influensa. Snoriga näsor, hosta och feber har avlöst varandra... Nu börjar det dock bli löjligt, hur länge kan detta hålla på? Mina juveler måste få bli friska!

Tragi hos vänner. Jag har vackra vänner som i veckan upplevt något som får hjärtat att gå sönder. Om ni läser, jag saknar ord! VI ses imorgon, då ska vi kramas.

Julklappsinköp. Hela veckan har Thean och jag flängt runt medans LIsan varit på dagis. Vi har tittat, klämt, doftat och handlat. Tror att vi har samlat ihop en tung påse åt tomten. Ändå återstår några fler klappar...

Matshopping. På tisdag smäller det! Då får ICA besök och kortet skall glöda! Jansson, nubbesallad, hemmagjosd senap och "Ernstost" står på vår lista över saker att ta med till julafton. Men, sen tillkommer ju allt man ska ha hemma... Inget rabblat, inget glömt. Antar att vi äter lika som ni :-)

Granshopping Tisdag är även dagen som granen inhandlas! En fin fyllig mullig sak ska klä vårt hem! Jag älskar granar, tycker att enhetliga är fina MEN vill ha en piff- och puffgran själv. Så charmigt.

Julmys med vänner. Dan innan dan träffar töserna och jag två andra mammor med varsinna två juveler. Lek på bibliotekets nya lekplats och en härlig lunch står på schemat. Förmodligen kommer en lussebulle eller två slinka ner också!

Vänner på G hem. Sådär ja, nu kommer hon hem! Vi hämtar henne imorgon klockan elva!!!


Min nya?


Åh vad jag e sugen på en ny dator! Den härlilla söta skulle passa mig perfekt! ...Eller ja, tror jag i alla fall, jag e värdelös på attveta vad som är bra och vad som är vad a.k.a vad man ska ha. Men, den ser bra ut! :-)

Cattan, vad sägs? Jag vill kunna skriva och surfa.
HP 110C-1190EO Rosa

HP 110C-1190EO Rosa

www.siba.se


Bilen...

En klockren koppling bör göras i dag, dagen efter min kärleksförklaring till min bil...och...dagen som GM meddelar att SAAB skall läggas ner.

Min pärla är en SAAB och jag gillar den skarpt. Den fungerar fantastiskt bra och är skön att köra. Det finns alltid reservdelar och många kunniga mekaniker att vända sig till. Toppen helt enkelt.

Men hur mycket jag än tycker om min bil och hur mycket jag än kan rekommendera märket till andra så kan jag inte med att förstå debatten idag. Jovisst är det trisst att SAAB läggs ner. Jovisst är det många som mister jobben och en bit av svensk teknik och design som närmar sig ett slut. Jovisst till allt det uppenbara och tragiska, men, det är ju så hela världen fungerar! Varför skulle anställda på SAAB få en egen gräddfil? Varför är det extra synd om dem? Varför? Det är inte mer synd om dem än någon annan, verkligen inte. Därför kan de heller inte förvänta sig någonting annat, någonting extra. Jag lider med alla dem som mist sitt jobb, det gör jag, men just för att de mist det, SAAB anställd eller inte.

Dagispynt


Ni vet, ni har alla sett det, dagispyntet. Eget, andras, andras barn... 

När jag tittar på allt som mamma sparat efter mig kan jag tänka Herregud vilket kraffs! Men nu, på riktigt, det Elice kom hem med idag är bland det sötaste jag sett! En fin glittrig rosa och blå kula, två snöflingor med socker på för den äkta känslans skull och ett stort pepparkakshjärta, kavlat och dekorerat med nonstop. Så fina!

För att särskilja och markera gick vi ut i skogen och letade upp en vacker gren som vi sedan hände upp i taket i vardagsrummet. Nu hänger grenen där i ljusskenet pyntad med Elice alster och varje gång jag tittar dit blir hjärtat extra varmt!

För er som inte förstår gren i taket...


Bild lånad från, http://inredningsbloggen.blogg.se

Vår hänger också över vår vita side board fast är ju som sagt pyntat med mycket finare pynt...

Du har väl beställt?!


Min har kommit! Beställ en du med, för Hjärtats skull, för lungans skull och för ögats skull... ;.)

Tova mamma, shhhh

Fortfarande håller Elice på att natta sina dockor och mysdjur och för varje dag som går så utökas det med minst ett djut till eller en filt. I sängen i soffan på golvet... "Tova mamma" säger hon följt av ett finger framför läpparna och shhh-ljudet.


Julgran?



Vi har bestämt oss, i år blir det en riktig gran! Länge funderade vi på om Thean skulle räcka men njae, om hon varit grön så kanske...


...för er vetskap, hon är klädd av pappan...

Frihet på hjul

Min frihet stavas B I L. Min bil är min bästa! Jag har haft en sedan innan jag fick körkort och tror fasiken att jag ungåtts med den varenda dag (Miljökämpar göra sig icke besvär, min frihet går inte att föhandla, jag kan köpa utsläppsrättigheter). Några tappra försök har gjorts ifrån mannen min innan töserna kom om att endast ha en bil. Tack, men nej tack. Jag måste, faktiskt för min överlevnads skull, alltid ha tillgång till bil. Den är redo när jag är redo, den åker den tid som jag vill åka, a.k.a jag behöver aldrig springa till den... och den tar mig hela vägen fram.

Erkännas ska att jag under en mycket kort tid delade bil med mitt förra hjärta men om ärligheten skall fram så betraktade jag den som bara min ändå. Tror att han gjorde det med! :-)

Summa av mumma. Min bil, mitt liv.

Min pärla är blå, midnattsblå, men den skulle lika gärna kunna vara fylld med hjärtan. By the way, varför finns det inte mönstrade bilar? Jag skulle ÄLSKA det!


http://www.mynewsdesk.com

Bra saker

Visst är det så att vissa saker är man för evigt tacksam att man köpte. Det behöver inte ha kostat mycket men man är förevigt nöjd. Jag har två jackor, båda från HM som faller in i den kategorin. Den ena köpte jag säkert för 10 år sedan och den fungerar fortfarande. Jag känner mig alltid lika snygg och rätt i den! En anna sak är mina "Uggs". Åh, så jag använder dem. Varenda vinter och en långbit in på våren sitter de på. Så sköna. De börjar dock bli lite slitna så ett par nya kan komma väl till användning. Vad tycker ni? Vilken färg? Ska jag satsa på någonting nytt...

   


Eller köra på samma?



http://www.uggbootsuggstopsale.com.au

Paljetter från tomten?

Var på Gränby igår och strosade runt lite med Theatös. Vi tog en sväng inne på VILA och hittade där denna fina fina! Åh, vad jag hoppas att Tomten kommer med den!

Vila - Abbygail Knit Top

För er som också vill ha men som vill klicka hem, www.nelly.com därifrån kommer också bilden

Missed?

Har ni, kära läsare, saknat mig? Ja jag vet, jag har varit katastrofal på sista tiden, intetsägande för att svänga med orden hahaha

Är just hemkommen efter ett styrelsemöte med vår bostadsrättsförening. Jag vet inte vad det är med ordförandeskapet men det är någonting i det som kallar och som ligger i generna.

När jag var liten kommer jag ihåg min mamma som ständig ordförande, hon var det i allt, oavsett vad hon höll på med. Jag funderade inte direkt över det då, mest noterade, men det är nu jag kan ägna det en tanke. Vi är ju precis lika! Jag förstår verkligen varför hon ville och fortfarande vill vara ordförande. Man får bestämma, hålla taktpinnen och delegera. I love it! Jag måste fråga min mor vad det är som driver henne för även om detta är genetiskt (?!) så är vi inte lika, vi handlar på helt olika sätt och har olika utgångspunkter i resonemang. Hmm, jag måste slå henne en pling på en gång!

//J

Ljus och hyacint

Jul hos oss börjar såhär...

  


Mys och fest

Om jag fick välja fritt imorgon skulle jag klä mig i detta...
  

Fick jag sedan fantisera...om både kropp och fest skulle jag svänga mina lurviga i denna


Snyggt! Find it at Cubus.


Årets BÄSTA julklapp!



Min vän är förmodligen världens snyggast brandman!


Landskrona brandmän har gjort en kalender där överskottet går till Hjärt- och lungfonden. Jätteroligt och snyggt! E inte det världens bästa julklapp så säg! Vill du förgylla någons 2010 så maila mig. Den kostar endast 40:-, som hittat!

Zooma längst ner i högra hörnet: Ögongodis och nytta i ett.

http://www.e-pages.dk/landskrona/95/5/?query=kalender





Illa jag mår illa


Fasiken också, illamåendet vill inte riktigt släppa greppet! Min pappa har också blivit smittad, jäkla grej det här!


Trött

Usch, en längre tid nu har jag varit sååå trött! Jag vill inte längre! Vad göra?

Hemliga julklappar


I veckan har jag en julklappskväll med några av mina finaste tjejer. Vi ska köpa en klapp som passar oss alla, som koster 100kr OCH som börjar på bokstaven L! Nån som har något bra förslag? Jag har ett i bakfickan få se om något bättre dyker upp annars slår jag till på orginaltanken!



mlyfriberg.blogg.se/

30 och sjuk



Däckad och halvdöd, ja, det är så jag kommer minnas min 30års dag... Elice blev smittad på dagis i onsdags och låg hemma torsdag och fredag. Jag fick magsjukan på lördag morgon och den satt i ett helt dygn. Har nog aldrig varit så uträknad i hela mitt liv! Kräktes, frös och hade fruktansvärt ont i lederna. Usch!!!

Tur att festen redan gått av stapeln! :-)

Theatös blev också smittad och började sin resa genom helvetet på lördag kväll. Pappan är den enda som stått på benen, viklet är konstigt eftersom det är han i vår skara som brukar bli så sjuuuuuuuuuk...


Julfest?



Vi ska på julfest... Vad sägs om denna?

Åldersnojja?


Jag fick frågan, har du ångest inför slaget trettio? För några år sedan skulle jag tveklöst ha svarat JA! Jag har egentligen alltid svarat ja på den frågan. På något vis har jag levt med ständig ångest för att ha gjort lite för lite i relation till min ålder. Retroperspektivt kan jag säga att jag alltid har haft fel. Jag har faktiskt gjort ganska mycket i förhållande till min ålder.

Hur som, imorgon fyller jag och jag kan ärligt säga att jag tycker att det passar. Jag har två barn, stadig relation, bil, boende (n), företag och kapital. Det är väl nu man ska vara trettio. Det är ju så här det ser ut. Jag är nöjd.



www.malin-helena.se/?paged=3

Semlan är försvunnen!



Vår älskade Semla är försvunnen! Vi släppte ut henne på balkongen, så som vi brukar göra, igår kväll. Morgan gick för att släppa in henne men då hon inte kom in trodde han att jag släppt in henne tidigare. Nämnas bör att hon springer ut och in hela tiden så att vi inte har riktigt koll på vart hon är är helt normalt. Innan jag skulle hoppa i säng fick jag en känsla av att hon inte var hemma. Jag öppnade balkongdörren men ingen Semla kom infarandes. Vart kan en katt ha tagit vägen när man bor i lägenhet? Jag slog bort känsalan av att hon var borta och resonerade mig istället fram till att hon förmodligen låg i någon garderob och sov.

Fasiken också att jag inte agerade på känslan!

När vi imorse klev upp hade jag fått ett mess från vår granne under. De undrade om vår katt kunde vara på deras balkong!? Gud så skönt tänkte jag, hon finns någonstans. Glad i hågen ringde jag till min grannes jobb för att förhöra mig om läget. Jo. en katt, de var inte helt säkra på om det var vår ( vems annars skulle det kunna vara), hade funnits på deras balkong i morse. De tyckte dock att det var för tidigt för att väcka oss och de visste inte vad de skulle göra med katten så de tog med henne ner och släppte ut henne!

Nej nej nej! Selma har aldrig varit ute, hon är en rädd själ och vi bor på tredje våningen. Hur ska hon hitta hem? Jag har varit ute och ropat minst en gång i halvtimmen sen vi gick upp i morse. Morgan har gått flera rundor sen han kom hem. Vi har ropat och lockat, skakat matpåsen och smackat men ingen Semla!

Vart är hon?`Snart har ett dygn gått och det är kallt ute! Skit också!!

Frost

Så äntligen slipper vi slasket! Nu när minusgraderna är här blir allting lite lättare, luften blir klarare, frosten skiner upp och solen kan titta fram. Jag gillart!
Se hela bilden

Jag är glad


Det jag kommer att skriva nu kan te sig elakt och orättvist, som en kniv i ryggen på de bra män som jag har i mitt liv och definitivt som politiskt inkorrekt,

MEN, jag skriver det ändå.

Jag är glad att det inte finns några manliga pedagoger på Elice förskola. Jag är glad över att alla "fröknar" är kvinnor.

All kamp om jämnställdhet får stå åt sidan när det kommer till mina tösers välbefinnande, eller om man ens kan ta in jämnställdhet i detta. Jag tror fasiken inte det.  

Läs, gråt och fundera en smula. Vad kan vi göra för att få dessa män att sluta? Ja, jag skriver män, för i jämförelse, hur många är de kvinnor som utnyttjar?

10:32 | onsdag 2 december 2009

Misstänkta övergrepp på kristen förskola

Pressmöte i Jönköping med förskolläraren Britt-Marie Rossiter och Frälsningsarméns ínformationsansvarige Berg Åberg. Foto: Jimmy Karlsson/SR.
Presskonferens om övergreppen. Foto: Jimmy Karlsson/SR.

Uppdaterad 12:06
En förskollärare på en skola som drivs av Frälsningsarmén i Jönköpings län har häktats misstänkt för att ha utnyttjat flera små skolbarn sexuellt.

– Jag ser det som djupt tragiskt, det är helt oacceptabelt och en djup tragik för alla som på något sätt är inblandade. Och det gäller naturligtvis alla som är drabbade, både barn och föräldrar och personal och den häktade och hans anhöriga, säger Bert Åberg, informationsansvarig på Frälsningsarmén.

Det var i mitten av oktober som föräldrarna till ett av barnen på förskolan slog larm om de misstänka övergreppen. 

På skolan, som drivs av Frälsningsarmén, finns ett 20-tal barn som är i åldrarna ett till fem år gamla. Mannen greps och häktades. Han misstänks nu för att ha utnyttjat minst fyra barn på skolan.

– Vi har vidtagit skyndsamma åtgärder. Vi har inlett en krishantering genast när det här inträffade. Vi har haft och har möten med samtliga föräldrar på förskolan och håller regelbundna föräldraträffar, säger Bert Åberg.

Den gifte tvåbarnspappan är i 40-årsåldern. Han har arbetat i tio års tid på förskolan.

Bland personalen kom beskedet att han häktats på sannolika skäl misstänkt för grovt sexuellt övergrepp på barn som en chock, säger Britt-Marie Rossiter som är föreståndare på förskolan.

– Jag var bestört och chockad och hade många sömnlösa nätter.

Förutom övergreppen misstänks mannen också för barnpornografibrott. Av häktningsprotokollet framgår att mannen misstänks för övergrepp på fyra barn, men åklagaren Anna Mårtensson säger idag till Ekot att det finns misstankar om att fler barn kan ha blivit utsatta.

Mannen har enligt häktningsprotokollet erkänt vissa omständigheter men förnekar att ha ska ha begått brott.

David Svanberg, Jönköping
[email protected]

 


Lindex idag och imorgon

Lindex har just nu en jättebra kampanj. Bra ur kundperspektiv och fantastiskt ur marknadsperspektiv! Vilket utomordentligt sätt att skapa identitet och kännedom, att locka till intresse, köp OCH merförsäljning. Kampanjen heter 10 good days och går ut på att det tio dagar i rad finns extre förmånliga erbjudanden. Alla varor har kunnat ses iförväg, en jättebra motvikt till alla kaalendrar. Tror dessutom att det ur försäljningssynpunkt skapar fler köp.

Idag är varan en mysoverall till små juveleroch imorgon en tunika. Perfekt till mamman, snygg på alla. 

10 Good days


Kanske blomkurs hos Chess

Sist när vi var på kurs på Chess fick vi komma med ideer för framtiden. Jag föreslog att de skulle ha längre kurser, ni vet så som man läser spanska en kväll i veckan så borde man kunna fixa lite med blommor en kväll i veckan. Jag skulle tycka att det vore jätteroligt!

På deras hemsida www.chessblommor.blogspot.com så föreslår de nu iden som en möjlig framtid. Vill du också gå? Gå in på deras sida och sägd det så kanske kursen blir verklighet!

Så här ser det ut på Chess,



Visst blir man inspirerad!

Älskade vänner!


Jag fyller 30... jag gör det om några dagar men i helgen hölls en överraskningsfest för mig! Tusen tack alla mina fina vänner för att ni fanns där för mig! Det är få förunnat att ha vänner som er! Er, jag älskar!


RSS 2.0