100 män

Idag har nog 100 olika män ringt till mig... Jag la ut min gamla bil på Blocket i morse och har blivit formligen nerringd. Det är såååååå många som är intresserade.

Kvällspromenad!

img_1726 (MMS)

Kvällspromenad!


500m från den här vyn har jag bott. Som al...

img_1720 (MMS)

500m från den här vyn har jag bott. Som alltid, efterklok.


Tid och liv

Vad gör en blogg bra? Den frågan kan man läsa om lite här och var och svaret är alltid "uppdatering ofta". Jag misslyckas kapitalt på den punkten just nu och jobbet är anledningen. Jag befinner mig i en situation som helt plötsligt är lite överbelamrad. Alla uppdrag jag tog på mig som mammaledig är nu helt plötsligt flertalet för många. Jag ska rensa. Måste bara bestämma vad som är bäst, roligast, viktigast och mest lukrativt...
Roligast; Lola
Viktigast; Föräldrarådsrepresentant
Lukrativt; Ordfrande Brf.
Lola är såå roligt. Jag älskar ju kläder och "det nya" Det är helt fantastiskt att få hem en ny kollektion (i mitt nästa liv skall jag öppna butik) men, och det är är stort, det tar fantastiskt mycket tid. Fantastiskt mycket.Visst tjänar jag pengar men i relation till tiden så är timpenningen dålig och eftersom jag värderar arbetstid i pengar är ajg rädd att Lola kommer att få stryka med till hösten...
Föräldrarådsrepresentant. Det kan vara mycket och ingenting. Möten två ggr/termin och det är ju väldigt lite men änder det något så tillkommer desto fler oc intensivt. Fast, det gäller ju mina barn och kan jag vara med och påverka deras vardag så borde jag, eller?
Ordf. Brf. Jag lägger ner tid, energi, engagemang. Jag får pengar och bestämma...
Analysen säger att det jag egentligen tycker är roligast är det som kommer att få stryka med. tid med Lola är tid borta och det e inte ok.
Men, detta är inte det sist sagda. Vi har ju bloggen också, det som inlägget började med. Uppdateras ofta. Jag hinner inte uppdatera och hör och häpna, när jag inte har tid att tänka  på världsliga ting så gör jag heller inte det.
På helgmornar morrar jag alltid över någon idiot i tidningen och jag inspireras ofta av små ting men att skriva enstaka gånger är nog inget alternativ. Jag ser det på besöksstatistiken. När jag skriver ofta och gör det i några dagar så tittar ni in ofta, ni är många och ni är återkommande. När jag dalar dalar ni med och jag vet irritationen man upplever när uppdatering inte skett. Världsligt kan tyckas men erkänn, visst blir ni lite irriterade!? :-)
Ett beslut måste sugas på, jag ska göra det nu i någon dag.
I will let you know soon!

Små, små, små

Attans bananer! Idag har jag klämt i mig i ett par liiite för små byxor! Ni vet sådär på gränsen för små, lite gnagande irriterande. Undrar vilket humör jag kommer att vara på i eftermiddag...

Äntligen finns den i handeln! Ranunkeln, j...

img_1714 (MMS)

Äntligen finns den i handeln! Ranunkeln, jag älskar dem! Erika, den här är till dig! :-)


Klockan närmar sig 4 och det är fortfarand...

img_1712 (MMS)

Klockan närmar sig 4 och det är fortfarande lite solsken kvar! Jag känner att livet börjar komma tillbaka!


Håller på att rensa ut bland barnkläderna....

img_1710 (MMS)

Håller på att rensa ut bland barnkläderna. Herregud så bra jag är på att handla... Vad gör man av allt som inte passar längre?


Idag är jag trött... Ibland hamnar jag i p...

img_1709 (MMS)

Idag är jag trött... Ibland hamnar jag i perioder där det första jag tänker på på morgonen är när jag får gå och lägga mig igen. Det braiga är att de går över med lite hjälp från bönan!


News from Lola


Hahaha så trist och gammal jag e som tar k...

img_1706 (MMS)

Hahaha så trist och gammal jag e som tar kort på mina blommor men visst e den fin?! Jag leker att det är vår...


Entrar Gävle. Undrar varje gång jag är här...

img_1704 (MMS)

Entrar Gävle. Undrar varje gång jag är här varför jag inte uppskattade staden mer än jag gjorde när jag bodde här.


www.trafikkompetens.se

www.trafikkompetens.se

Nu ligger sidan uppe! Några justeringar skall göran men i det stora hela är den klar. Som man säger, syns man så finns man! Vi syns och finns! :-)

Kontrakt

Idag går jag från ovetandes till vetandes. Ett stort steg för mig som entreprenör och för min yrkesframtid. Kul!

Juveler på en måndag! När jag kom för att ...

img_1703 (MMS)

Juveler på en måndag! När jag kom för att hämta Elice idag fick jag ett mycket fint halsband med tillhörande armband. Jag skulle absolut sätta på mig de båda direkt. -Titta mamma, det passar perfekt till din tröja! ( hmm, hon e 2 år... Fast de passade fint så hon vet vad hon talar om) Sedan säger hon att när jag kommer hem måste jag ta av mig de halsbandet som jag egentligen hade för det såg mycket konstigt ut att ha de båda tillsammans. Jag har fått konkurrens...


I kampen mot kilona och tiden är alla mede...

img_1701 (MMS)

I kampen mot kilona och tiden är alla medel värda ett försök. Cattan kom i lördags med ett te som sägs öka ämnesomsättningen och minska hungern... Hmm, förmodligen säger jag bara men surplar te som aldrig förr! :-)


Helt galet att det om några dagar är 1 år ...

img_1700 (MMS)

Helt galet att det om några dagar är 1 år sedan som vi lämnade kalla, snöiga Sverige för Spaniens varma breddgrader. Då kändes 3 månader som en lämplig tid, nu, om vi skulle göra det igen, då tror jag att vi skulle sikta på ett år. Erika min vän var just på Kanarieöarna och fick tanken att flytta sin familj och sitt jobb dit för en tid och jag tycker att det såklart är en strålande ide. Som reklamen, det är dagarna man mins som utgör livet och min chansning är att fler dagar blir minnesvärda om man byter miljö lite då och då.


Övning ger färdighet

I letandet efter en bild skrollade jag igenom min blogg härom dagen. Jag fastnade vid textstycken med mening, läste, funderade över mina ord, kanske inte så mycket innebörden utan mer ordvalen och sedan förundrades jag. Mitt språk, min meningsuppbyggnad, min stil har varit bra. Jag har kunnat uttrycka mig och hittat formuleringar. Nu dessvärre, och med sorg i mitt hjärta konstaterar jag att jag "bara skriver". Det är som skillnaden i att åka bil och köra bil. Förstår ni?

Åka bil= innehar körkort och tar sig fram0bara skriver
Köra bil= planera sin körning, kunskap och vetskap samspelar till en bra förare=författar

Trist! Jag måste öva på något sätt. Kanske att jag ska skriva en bok... Fast, vad i hela friden skulle den handla om? Förslag?


Sommar...

Det närmar sig, märker ni det? Dagarna blir lite ljusare och solen kommer fram mer och mer! Jag älskar solen, på riktigt. När jag får några stunder till övers brukar jag fnula lite på min lilla sommarbod, min lilla loppis och butik :-) Dalarna är helt rätt ställe för denna lilla sötsak och jag hoppas att med hjälp av teknikens värld kunna promota den lite... 

Funderar på om det här kan vara en början. Vad tror ni?
 

Jag slår ett till slag för cattans tävling...

img_1695 (MMS)

Jag slår ett till slag för cattans tävling, atcats.blogg.se vinsten är jättebra, jag har testat produkterna i några dagar och speciellt den lite drygare krämen för torr hy är perfekt nu i kylan.


Vy från mitt skrivbord på whiteboarden, fi...

img_1694 (MMS)

Vy från mitt skrivbord på whiteboarden, fint eller hur! :-) det är så fantastiskt skönt att åka till ett kontor istället för att sitta hemma.


Tävling!

Hos Cattan kan man tävla om ett superfint litet kit. Do it!

www.atcats.blogg.se/2011/january/dags-for-premiar-i-min-bloggtavling.html

Idag ser krokusen vilsen ut, tror till och...

img_1693 (MMS)

Idag ser krokusen vilsen ut, tror till och med att den fryser lite. Funderar säkert på att krypa ner i löken igen...


På vår nytapetserade vägg sitter nu en tav...

img_1691 (MMS)

På vår nytapetserade vägg sitter nu en tavla med minne från Spanien och vår dag! :-) tips, på Fuji kostar en förstoring 30+40 endast 29:-! ramar finns på Ikea för ca 100:-


Akademiska sjukhuset. Jag saknar ord för h...

img_1689 (MMS)

Akademiska sjukhuset. Jag saknar ord för hur fantastiskt illa jag tycker att det fungerar. Jag uttalar mig inte om kunskapen, den är säkert bra, men strukturen, organisationen, planeringen. Katastrof! Nästan så att det skulle gå snabbare att flyga ner till Spanien och gå in på ett sjukhus där, eller ja, för rättvisans skull, inte snabbare det skulle ta lika lång tid...


Nu e det dags för vår! Pepparkakshuset dem...

img_1688 (MMS)

Nu e det dags för vår! Pepparkakshuset demoleras! :-)


Jag håller på att tapetsera... :-)

img_1687 (MMS)

Jag håller på att tapetsera... :-)


Lekplatsen ligger vit och naken, endast Th...

img_1656 (MMS)

Lekplatsen ligger vit och naken, endast Thea och Elice är vaken...


Storkok till Svea. Vegetarisk lasagne med ...

img_1652 (MMS)

Storkok till Svea. Vegetarisk lasagne med spenat och fetaost. Mycket gott!


I Hofors är alla matställen, alla 7 pizzer...

img_1643 (MMS)

I Hofors är alla matställen, alla 7 pizzeriorna och ställets kinarest., stängda på trettondagsafton så vi improviserar med en picknick lunch i bilen. I brist på rätt utrustning servar en korv som smörkniv! :-)


Det ser ut som en mormor som läser en saga...

img_1641 (MMS)

Det ser ut som en mormor som läser en saga för sina barnbarn och det är det ju förvisso men omständigheten är inte vad den borde. Vi befinner oss på barnsjukhuset eftersom ett snö/isblock behagade falla ner från en bro rakt på min finaste Elice!...


Stjlm, Globen och Disney world on ice!

img_1612 (MMS)

Stjlm, Globen och Disney world on ice!


En kaffe i bilen medan töserna sover! Icke...

img_1607 (MMS)

En kaffe i bilen medan töserna sover! Icke att underskatta!


Nu åker granen ut!

img_1606 (MMS)

Nu åker granen ut!


Liiite tidigt men väldans snaskigt. Mormor...

img_1603 (MMS)

Liiite tidigt men väldans snaskigt. Mormor och morfar kom förbi och bjöd på semlor.


Testade ett bildprogram ... Espana!

img_1595 (MMS)

Testade ett bildprogram ... Espana!


+tid på gym är förhoppningsvis -kg på vågen!

img_1594 (MMS)

+tid på gym är förhoppningsvis -kg på vågen!


Mitt bästa i pysselväg, lacklim! Jag använ...

img_1593 (MMS)

Mitt bästa i pysselväg, lacklim! Jag använder det till allt, små krukor till barnmöbler och större saker. Det är toppen! Finns på panduro.


Pysseltime! Vi gör om en liten trist byrå ...

img_1592 (MMS)

Pysseltime! Vi gör om en liten trist byrå till en förhoppningsvis färgsprakande personlig liten sak. Töserna målar varsin teckning som vi sen ska decupera på lådorna. Jag skippar själva tecknandet och använder mig av presentpapper.


Morning glory med scones! Smaskens :-)

img_1588 (MMS)

Morning glory med scones! Smaskens :-)


RSS 2.0