Snart e re jul.. En Kusmi för stämningens ...

img_3124 (MMS)

Snart e re jul.. En Kusmi för stämningens skull. Jag har inte smakat än men hoppas på en kopp snart!


När männen ändå är på tapeten

Eller relation snarare. Vi tittar på två serier hemma hos oss. Bonde söker fru och Ensam mamma söker. Lägg vilka värderingar ni vill i det men så ser verkligheten ut. Vi alltså, både min man och jag, och faktiskt är det min man som håller koll på när, var och hur! :-)

Hur som haver. Det som slår mig. Val och kval. Alla väljer det. Det är svårt yada, yada, yada. Rent spontant så känner jag att såå svårt kan det nog inte vara. Oddsen att de just i detta nu hittar 5st idealiska partners är väldigt liten, för att inte säga obefintlig. Det betyder att de ganska från start känner om det finns något guldkorn eller ej.

Jag är en sådan som förälskar mig. Jag faschineras och tycker om och jag gör det snabbt och lätt. Jag gör det ofta och i många. Men att därifrån ta steget till att ge av mig och att älska, nej där är steget milakliv och svårt att ta. Med denna analys så tror jag säkert att de attraheras av alla tänkbara partners, attraheras och faschineras men att det skulle vara svårt att välja vart kärleken ligger, om den nu gör det i någon vill säga, nej det tror jag inte på. Vad tror ni?

By the way så träffade jag en av "mammorna" i jobbet häromdagen och jag kan avslöja att det fanns en partner... :-)

Men, men, men ,men manly men, men ,men....

Män, detta härliga fenomen! :-) Jag träffar många män, massor. Jag träffar olika män, olika sorters, olika inställningar olika värderingar. Jag träffar många. Jag träffar ofta trevliga, skojfriska, charmerande män men jag träffar sällan guldkorn. Kanske har det med mig att göra mer än dem men sällan träffar jag dem som imponerar. Nu har ju jag min man och är alldeles oerhört nöjd men honom och jag hoppas att ni som sitter där med karlar känner att även era är bra. För få är de jag önskar ut på grönbete i denna åker igen! :-)




Stjärnor som aldrig slocknar

Åh vilka fina stjärnor ni är! Trots dålig uppdatering från min sida så kikar ni troget in här varje dag. Tack!

Anledningen? Ja, denna gång har det inte handlat så mycket om inspiration som om brist på tid. Fördelarna med att driva eget bolag är många, det skall alla slags gudar vet, de är massor med mumma med det. Nackdelarna finns dock också. Får man jobb så måste man jobba. Det finns inget annat alternativ. Just nu har vi kuskat runt på en liten turne vilket innebär i alla fall en eller två nya städer varje vecka. Imorgon kallar Vrigstad... Nån som varit där? jag hade aldrig hört talas om stället innan men det är säkerligen fint :-)


Love em!

img_3048 (MMS)

Love em!


SOL!

img_3042 (MMS)

Sol, sol, sol! :-)


SMS-inlägg

img_3030 (MMS)

Morning glory alla kloka! På min "Att göra" lista står det massor idag! Jag har börjat beta av men nytt tillkommer heeela tiden :-) Jag måste skynda, skynda för eftermiddagen är vigd åt min mentor! :-)


..en liten utveckling av ängeln. Finns såk...

img_3018 (MMS)

..en liten utveckling av ängeln. Finns såklart i alla tänkbara färger :-)


Jag kunde inte motstå dessa! De finns snar...

img_3011 (MMS)

Jag kunde inte motstå dessa! De finns snart på Epla.se/shop/chubbyloveMen självklart via kommentar här om du vill ha en liten klok sötsak! :-)


Mina töser har världens bästa morbror!

img_2998 (MMS)

Mina töser har världens bästa morbror!


200kronors tips! Just nu har www.rafsen.se...

img_2985 (MMS)

200kronors tips! Just nu har www.rafsen.se 200:- på alla klänningar. De är Superfina och sköna! Jag är snygg i en idag!:-)


Regn och rusk!

Utanför mitt fönster är det regn och rusk idag. Jag har tagit tillfället i akt och tänt ljus! :- Jajjamensan, jag har lyktor även på jobbet! :-)

Att göra listan dignar av uppgifter att hugga tag i men först, lunch.



Hmm, undrar var dessa söta hallon kommer ifrån?! :-)

Chubby love! på Epla.se

Ett försök...

Jag ler åt mig själv och mina nycker men va fasiken, testar man inte så vet man heller ej och eftrersom min devis är att skillnaden ligger i handling så testar jag. Idag gör jag det här, imorgon kanske någonting annat, men jag gör :-)

Idag; Chubby Love!

http://epla.se/shops/chubbylove/


RSS 2.0