Attans vad knepigt det är med presenter ti...

img_3342 (MMS)

Attans vad knepigt det är med presenter till fröknarna på dagis. Ska man, ska man inte och om man ska, vad ska man och för hur mycket?... Med två töser på olika avdelningar så är det en hel drös med fröknar och så vill jag inte negligera övrig personal heller. Köket, städet osv. I år struntade jag i fnulandet och satsade på cupcakes istället. En variant med hallon och marräng. Hur gör ni?


När jag kom till jobbet i morse låg denna ...

img_3339 (MMS)

När jag kom till jobbet i morse låg denna lyxiga chokladask med praliner på mitt skrivbord! Jag har världens bästa man!


Nya porslinsänglar! :-)

img_3306 (MMS)

Nya porslinsänglar! :-)


Nu har vi lämnat soliga stränder och entra...

img_3297 (MMS)

Nu har vi lämnat soliga stränder och entrat svensk mark igen.


Ett år till... :-)

img_3291 (MMS)

Ett år till... :-)


Hatar

Det finns få människor eller ting som jag hatar. Men en som jag av djupet av mitt hjärta hatar och föraktar är herren, Ramin, som snikade till sig mina tjänster och smet undan betalning. Det är länge sedan nu och det slutade i rättegång med total vinst från min sida. Helt sätt i alla fordingar och rätt att få mina rättegångskostnader betalda. Klubbat och bestämt av Stocksholms tingsrätt. Herr Ramin valde dock att rensa bolaget... Det är någonting man kommer undan med i Sveriges system, tyvärr säger Bolagsverket och Skatteverket.

Jag hatar alltså Ramin och jag hatar att sveriges system tillåter denne man att återigen starta företag. Man kan alltså starta bolag, köpa in varor och tjänster, låta bolaget gå i konkurs och behålla alla varor och tjänster som man anförskaffat sig...

Alltså. Man kan betala 50 000:_ för attt bilda ett AB. Man kan köpa varor på kredit för flera 100 000 tals kronor och sedan försätta bolaget i konkurs. Man "säljer" varorna till en kompis för 1 krona och lägger in detta som försäljning i bolaget till konkursen ocj Voila! för 50000:- har du fått varor för 500 000:- och det bästa av allt, du kan göra det igen och igen och igen

Smart affärside.

Jag hatar Ramin och jag hatar att han återigen bildar ett nytt bolag. Jag vill göra ALLT för att förstöra för honom, han är skyldig min många nollor och framförallt han beter sig på ett sätt som man inte ska. Jag hatar Ramin.

Om hans nya företag får snurr så kommer jag basunera ut namnet och vilken idiot han är. Jag håller tummarna för att jag slipper eftersom det betyder att han inte lyckas.

Och, för er som missat. JAG HATAR RAMIN!

Älskade ängel du dudududu... Hör ni? :-)

img_3271 (MMS)

Älskade ängel du dudududu... Hör ni? :-)


RSS 2.0