Idag var jag på höstens sista Lola. Det kä...

img_1364 (MMS)

Idag var jag på höstens sista Lola. Det känns skönt, nu e jag sugen på nya plagg! :-) På visningen stod även Messini design och av henne fick jag det här fina halsbandet. Gillar kedjan och den svarta hästen, lite rockigt!


Det är verkligen vinter! För min del får d...

img_1362 (MMS)

Det är verkligen vinter! För min del får det gärna vara snö och kallt, bara solen skiner och vinden håller sig borta. Just nu saknar jag ljudet, dudunk dudunk dudunk...


Den andra grodan!

img_1360 (MMS)

Den andra grodan!


En av mina fina pj-töser!

img_1359 (MMS)

En av mina fina pj-töser!


Vi träffade tomten!

img_1344 (MMS)

Vi träffade tomten!


Utsikten.

img_1323 (MMS)

Utsikten.


Åtets första julbord på Furuviks brygga. M...

img_1321 (MMS)

Åtets första julbord på Furuviks brygga. Mycket gott och mysigt.


Taio Cruz- Dynamite

Om jag ändå visste hur i hela fridens man får in ett youtube klipp på bloggen så skulle jag självklart lägga in det... men... jag vet ju inte, så, ni får helt enket söka själva om ni vill lyssna! :-)

Kanske lite pubertal men va fasiken, jag blir jätteglad och vill DANSA!!!!!


Taio Cruz- Dynamite


http://www.youtube.com/watch?v=dIaFNWOafvo

Gillar ní?


Åh!!!

img_1301 (MMS)

Åh!!!


Tomten

Om Tomten just nu sitter och funderar på just min klapplista så vill jag bara flika in att denna kavaj e mumma!
Lindex Shop Online - Jacka
Finns på Lindex...

10 good days

Lindex har i år, som förra året, en innanjul kampanj där de 10 dagar i rad sätter ner olika plagg under en dag. Idag är det en jättefin underklänning. Super om man vill åt lager på lager stilen och vill visa lite spets. För 79:- är den din idag, för 249:- imorgon. Skynda, skynda!

Lindex Shop Online

Kapp Ahl gör någonting väldigt rätt

Kapp Ahl, eller i alla fall en designer hos Kapp Ahl har hittat väldigt rätt i tiden. I like!
722900443192696260769422769398688895466581707679621813442442 692897667535711747

Igår köpte vi en fotoram. Töserna älskar a...

img_1300 (MMS)

Igår köpte vi en fotoram. Töserna älskar att titta på kort så vad passar bättre än en ram som visar kort heeela tiden?! Fin med vit ram. I like!


Gillar



Åh, vad jag gillar den här bilden!

Kaffe

Nej, att dricka kaffe kl 21,30 är inte en bra ide, i alla fall inte om man vill sova...


My girls!



jag vet, det är olikt mig ätt lägga ut bilder på mig själv men va fasiken! :-) Här kommer en på mig och mina friends from way out west!

älskad!


Idag är det Sjukstuga hos oss med en liten...

img_1292 (MMS)

Idag är det Sjukstuga hos oss med en liten febrig Thea.


Det är nästan så de sitter ihop! Till och ...

img_1289 (MMS)

Det är nästan så de sitter ihop! Till och med när de sitter i soffan sitter de i knä på varandra!


Teknik...

Jag är så fasansfullt jäkla dålig på tekniska prylar! Eller vänta, låt mig omfrasera, så fort jag ser en sladd slår jag bakut! Ingenting fungerar för mig när det kommer till teknik. Ingenting. Jag har just lyckats ladda ner bilder från min mob men nu vet jag inte vart på datorn de ligger... Attans bananer!

Töserna bakar, eller ja, Catalina bakar oc...

img_1288 (MMS)

Töserna bakar, eller ja, Catalina bakar och de smakar...


Bil, vi har köpt en ny bil!!!! På riktigt ...

img_1284 (MMS)

Bil, vi har köpt en ny bil!!!! På riktigt alltså :-)


Masdjävlar

Ser ni den nu eller har ni sett? Det där är inte mitt Dalarna!!!

På ett varuhus nära dig! :-)

img_1282 (MMS)

På ett varuhus nära dig! :-)


Tänk att en logga kan betyda så mycket! :-)

img_1280 (MMS)

Tänk att en logga kan betyda så mycket! :-)


Dumma människor

Det finns någonting, eller ja flera saker, men en sak speciellt som irriterar mig till max. Detta någonting är dumma människor. Det kräver en förklaring då ordet dum kan referera till ett antal olika tillstånd men det jag menar är människor som tänker för kort. Som inte tänker på helheten, att man alltid är del av ett samanhang. Jag hatar dumma människor!

Jaha, nu vet ni det! :-)

Lunch på la fleur idag. Gott och vackert. ...

img_1276 (MMS)

Lunch på la fleur idag. Gott och vackert. Tänk så mycket något litet kan göra.


Fryser du?


Jag förbannar mig själv allt som oftast när jag går ut utan vantar! Jag hatar att frysa så ibland undrar jag om jag har alla hemma... Varma, mjuka och sköna ska de vara, och voaila, som på beställning;



Superfina med älvan på! House of Lola såklart. Du beställer dem genom mig :-) Fryser du?

Jag har fått blommor, av min mans exfru, d...

img_1275 (MMS)

Jag har fått blommor, av min mans exfru, det ni!


På riktigt, vad e det här för väder!?

img_1274 (MMS)

På riktigt, vad e det här för väder!?


Järfälla

Idag bär det av till Järfälla!

Farsdag, födelsedag och farsdag. Hos oss h...

img_1267 (MMS)

Farsdag, födelsedag och farsdag. Hos oss har det firats heeela dagen. Min mamma hade gjort en jättegod smörgåstårta till pappas firande. Begrunda och låt det vattnas!


Bevis!

img_1261 (MMS)

Bevis!


Insats

Jag har skrivit på, nu kan ni kalla mig vänskapare! Jag stödjer stiftelsen Friends via autogiro varje månad. Känns bra, allt mot mobbing!

Det finns väl egentligen inget bra argument för att inte vara med... heller inte för att slänga iväg ett sms och stödja direkt, nu på momangen! Du hjälper förmodligtn ett lesset barn!

Sma:a FRIENDS till 72900 så skönker du 50:- Do it!

Summering

Nja, barnmässan var ingen hit. det var faktiskt rent utsagt riktigt dålig. Inget koncept mer än ett namn så jag förstår att både utställare och i synnerhet besökare uteblir. Det fanns liksom inget förutom säljare och det skall besökarna betala 90:- i inträde för. Som om det vore inträde för att komma in på Gränby centrum. Nej, ingen hit, verkligen inte!

Barnmässa

Imorgon står jag på Barnmässan på Fyrishov hela dagen. Kom dit vettja!

Testade juliga cupcakes med fyllning idag....

img_1257 (MMS)

Testade juliga cupcakes med fyllning idag. Spritsade även frostingen à la plastpåse :-)


Julklappar

Det är märkligt, för snart tre år sedan fanns inte en enda liten leksak innanför dessa väggar som jag kallar hem. Nu kryllar det av dem. De finns överallt! Nyss hittade jag några mysnallar under min säng till och med. Medvetet lagda där för de var så fint omstoppade med en filt. Omtänksamt av mina töser kan tyckas men har det inte gått lite väl långt när de till och med bäddar UNDER min säng?!

Tänk att jag verkligen 6 månader in i mitt föräldraskap tyckte synd om min tös för att hon hade så få leksaker och verkligen´undrade om hon någonsin skulle ha tillräckligt. Vilket skämt!

Så, mina töser har allt.  Jag kan inte komma på en enda pinickel som de inte har eller som de i alla fall skulle behöva. Katastrof! Eller, ja sitt puffar och nya dockvagnar eftersom de de har nu gått sönder. Men sen, inget mer. Hur gör man då när de längtar efter jultomten och klappar? Jag kan ärligt säga att innehållet inte är det viktiga för mina töser, själva tomten och de fina paketen är det viktiga men jag kan ju inte fylla med toapapper, eller?

Hur tänker ni alla andra mammor?

Snickra och måla

Jag har länge varit på jakt efter en ny tvbänk. Sen vi entrade plattskärmstvvärlden har vår tvbänk varit ohyggligt för stor och jätteful (den har i och för sig alltid varit ful). Men efter mycket letande efter bänken/skåpet i mitt huvud ( :-)) fick jag inse välrdens begränsningar (hahaha) och ta saken i mina egna händer, eller ja, formulera orden tillhandling och lägga handlingen i min mans händer (hahaha igen)

Nu står så ett perfekt (ja, jag är mycket nöjd och rättar mig inte efter jantelagen) tvskåp hemma hos oss. Efter mannens snickrande återstår nu endast målning och tapetsering och det överlåter han till mig :-) Tänker även snickra ihop en liten "filtstege"... Om den blir bra så visar jag!

Nu, natt.

Man kan säga att det har snöat idag...

img_1247 (MMS)

Man kan säga att det har snöat idag...


Till min älskling...




Nej, mannen min passar inte i den här men min iPhone gör! i love it love it love it!


Inspiration och heltäckningsmattor

Phu, nu e så en fullspäckad helg till enda. Att man kunde klämma in så många aktiviteter på en ynka liten helg hade jag inte kunnat föreställa mig men eftersom jag levt tillsammans med dessa bruttor förr så borde jag ha insett att det visst går. Vi har umgåtts dygnets alla timmar, hunnit med en bonfire, shopping, sightseeing, middag ute, drinkar, nattklubb (till kl fyra!!!), vernisage, katedral och ännu mera av allt och inget. Sova är det vi gjort absolut minst. Men jag antar att det är så det ska vara, speciellt när man ser varandra så sällan som vi gör.

Jag har fyndat lite, eller fyndat och fyndat, shoppat! :-) Carin gjorde detsamma, jag tror att hon var inne i en och samma affär i två timmar och ut kom hon med en sopsäcksliknande påse som hon sen fick släpa runt hela Bristol a la sopgubbestyle!

Hur som haver så älskar jag intrycken och perspektiven som en resa ger, även en sån här kort och till ett näst intill grannland. Tänk att så mycket kan vara så olika och annorlunda. Jag inspireras av tankesätt. Av stil och känsla. Mycket roligt och intressant. Självklart äcklas jag lite också... Heltäckningsmattor och smuts är det som verkligen verkligen sticker ut.

Nåja, nu väntar jobb i stora lass. kanske kommer lite bilder på shoppingen... :-) (vilken cliffhanger jag fick till, för visst läääängtar ni och nästan spricker av nyfikenhet över vad jag släpat med mig hem! :-))

Friends from way out west

Nu blir re inge bloggande på några dagar. Jag beger mig om några timmar till Arlanda för att flyga över till Bristol och träffa vänner från -Joakim, här kommer den, När jag bodde i USA. Det ska bli såååå roligt. Att träffas igen. Vi har faktiskt nästan suttit fats :-) och att få prata såklart. Jag kan sakna det.

See you!

Mamma till trots, jag läser fortfarande fo...

img_1234 (MMS)

Mamma till trots, jag läser fortfarande forskning! Att tidningen kommer var tredje månad är ej värt att nämna... Mitt samvete är gott, jag läser i alla fall och tar del av utvecklingen


Min man klagar på att han är den sista som...

img_1235 (MMS)

Min man klagar på att han är den sista som får reda på vad som händer. I det påståendet ligger såklart en undertoning av passivitet, men låt gå för det.  Jag får ju trots allt bestämma. Men för att förtydliga vårt schema och görande har jag nu tapetsera hela vårt kylskåp med veckoplaneringen enda fram till nyår! :-)


Skor

Skor - Sorel: Suka | Yttersidan av skon

För ca 5år sedan köpte jag ett par fake UGGS på payless i USA. De har varit och faktiskt är fortfarande fantastiska! Kankse betalade jag 200:- för dem och de är fortfarande varma och sköna. Dock  börjar skönhetsgraden falna en aning så jag skulle vilja hitta ett par ersättare. Dessa SOREL skulle vara toppen. Kanske kommer tomten med dem?!

Finns bla på www.brandos.se

Världens bästa Frida kom upp idag. Varför,...

img_1233 (MMS)

Världens bästa Frida kom upp idag. Varför, älskade bästa vän, bor du så långt bort?


Min fina man kom hem med blommor och chokl...

img_1230 (MMS)

Min fina man kom hem med blommor och choklad igår!


Bilder

Nu ligger bilder från Tjejkvällen uppe på tjejkvällsbloggen! www.tjejkvalluppsala.blogg.se

Tid

Ibland önskar jag att dygnet hade liiiite fler timmar... Idag har jag jobb över öronen, skulle behöva sitta minst 2h till men det fungerar inte, om inte barnen skall få flytta till dagis förståss...

RSS 2.0