Sol vind och vatten

M har semester och vi har världens bästa väder!!! Har spenderat helgen och dagen i Wik. Ett toppenställe. Stora ytor både i sol och skugga och väldigt varmt i vattnet. Det är på riktigt så så att man kan ligga i! :-)
 
Elice älskar vatten, hon älskar det i alla former, att dricka, att plaska att bada. Hon älskar kranvatten, vattenpölar, regn och hav. För en tid sedan fick hon gå i sitt första regn och hon kunde inte ha varit lyckligare! Tänk att det bästa hon vet bara öser er från himlen! Det kommer uppifrån, det är i mängder och det är överallt,så långt ögat når! Själv är jag kanske inte lika förtjust men jag måste medge att sedan tösena kom har allt fått en annan mening och absolut så ser jag saker från ett annat perspektiv. Att se Elice älska regn gör att man inte annat kan än tycka det är lite fint.

                                                                    http://www.lycksele.se/templates/Page.aspx?id=18460

Samma lycka infann sig hos henne när hon såg havet för första gången. Hon har badat i balja, i handfat, i badkar, i pool. Hon har älskat det men vattnet har alltid varit begränsat. När hon nu kom till havet kände hon att vattnet var oändligt, och det bästa av allt hon fick gå ner i vattnet och stanna så länge hon ville! Lycka!

                                                                               http://www.naringsliv.robertsfors.se/roma/


Om några veckor åker vi tillsammans med mormor och morfar till Mallorca och morfar har lovat Elice, förutom en hel massa glass, att de ska bada i poolen. Undrar om han förstå vad han lovat egentligen...





(bilder från google bilder och från solresor)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0