En perfekt dag!






En perfekt dag, nästan som tagen ur en saga. Fick sovmorgon i morse, vaknade klockan nio och steg upp till nybryggt kaffe. Lekte med töserna två medan pappan tränade och vid lunchtid begav vi oss ut för att möta mormor och morfar på Jällaskolan för att gå på deras öppethus. Kossor, hästar, får, illrar, kaniner, marsvin, fåglar, fiskar, råttor, hundar, ormar och sköldpaddor var bara några av de djur vi klappade, vinkade till och pratade med idag, och jo,  några fick visst pussar också. Det var jättefint där ute. Rent och snyggt, ett verkligt tips till andra barnfamiljer inför nästa års dag. Mycket snyggt arrangemang. På väg hem somnade töserna i bilen, Lyx! Vi svängde förbi Shell, köpte Expressen med bilaga och varsinn kaffe. Bilen parkerades och vi njöt av lite tystnad. 

När tystnaden bröts bar bilen av hemåt mot middag. Baconinlindad kyckling med ädelostsås och pasta stod på menyn. Fantastiskt gott måste sägas. Efterätten bjöd på varma bär med fluffig vit kräm, mmmmm!  

För att förstärka sagan började vår bakgrundsmusik svänga när desserten var uppäten. Thea i gåstol och resten på fötter, vi dansade och sjöng och Elice bjöd på några ljuvliga små hopp. Sov alla danser sig bör så avslutades även vårt disco med en långsammysig låt, Theos sång. Lite av en familjelåt.

Bad, saga, välling och två snabbt sovande tjejer efterföljde och avslutade dagen. Mycket mysigt! Gud vilken tur jag har som får leva varje dag med dessa juveler!




Bild; www.jallaskolan.se



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0