Det finns tydligen män som slår sina kvinnor

Det finns tydligen män som slår sinna kvinnor. Fantastiskt märkligt, men ni läste rätt, män som slår sina kvinnor. Ibland finns det tydligen pappor som slår sina barn. Visst gjorde det ont i mammahjärtat. Pappor som slår sina barn. Jag kan knappt tänka någon av de två tankarna fullt ut. Ilska och rättvisepathos ger sig strarkt till känna så fort jag ens snuddar vid tanken. Män som slår sina kvinnor. Pappor som slår sina barn.

Det är tydligen så att vissa kvinnor tvingas fly mitt i natten. Tydligen tvingas vissa kvinnor fly bärandes på barnen. Självklart tvingas de fly utan resväskor. Inga kläder till imorgon. Inget gosdjur att krama.
 


Det finns hjälp. Nej, inte för männen och papporna som slår. De får fortsätta. Men det finns skyddade hem för kvinnorna, mammorna och barnen. De behöver dock en packad resväska för att kunna klä på sig imorgon.

Kan du packa en?

Lite kläder, byxa tröja, topp. Något mysigt. Till barnen några ombyten, du vet ju hur smutsigt det kan bli... Kanske en film och ett gosdjur att krama. Det du kan avvara, allt du kan avvara.


Ring sedan till SIRI, ett skyddat hus i Uppland och berätta att du har en väska packad så kommer de säkert och hämtar. 018-7278300





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0